Zaniolo'dan 30 milyon avro gelecek

- Güncelleme:
Zaniolo'dan 30 milyon avro gelecek

SPOR Haberleri

Galatasaray, İtalyan oyuncuyu 3 milyon avro kiralama, 7 milyon avro bonus ve 20 milyon avro satın alma opsiyonu ile Premier Lig ekibine veriyor. Nicolo Zaniolo ise yıllık 3 milyon avro alacak

Ve beklenen transfer sonunda resmîyet kazanıyor. Galatasaray’ın geçen sezonun devre arasında Roma’dan 15 milyon avroya aldığı Nicolo Zaniolo, Aston Villa’ya gidiyor. Sözleşmesinde 35 milyon avro serbest kalma bedeli bulunan İtalyan hücum oyuncusu o rakama değil ama yakın bir ücrete ayrılıyor. İtalyan kaynaklarına göre bugün yarın bitmesi beklenen transferde Unai Emery’nin ısrarı etkili oldu.

ROMA'YA DA PAY

Anlaşmanın detaylarına göre Aston Villa, Zaniolo’yu satın alma opsiyonu ile kiralayacak. Kiralama bedeli olarak 3 milyon avro ödenecek. Ve 7 milyon avro da bonusları içeren bir paket var. Satın alma opsiyonu ise 20 milyon avro. Futbolcu da Galatasaray’dan aldığı (3 milyon avro) yıllık ücreti kazanacak. Ve anlaşma da beş yıllık olacak. Ki eğer satış olursa Roma da 2 milyon avro civarında bir gelir elde edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...