Japonya pazarına giren ilk Türk otomotiv markası Karsan

- Güncelleme:
Japonya pazarına giren ilk Türk otomotiv markası Karsan

T-Otomobil Haberleri

Avrupa’da başarılı satış grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken Bursalı üretici Karsan, Japonya’da pazarında da aynı başarıyı yakalamak istiyor.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Karsan, Avrupa'da Japonya’da pazarında da aynı başarıyı yakalamak istiyor.  Bu doğrultuda Ekim 2022’den bu yana Japonya’da pazarlama faaliyetlerini sürdüren Karsan, ülkenin önde gelen şirketlerinden ALTECH Co. Ltd. ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla birlikte Karsan’ın Kanada’dan Japonya’ya kadar çok geniş bir coğrafyada temsil edilir hâle geldiğini söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş “Avrupa’da elektrikli minibüs pazarının üç yıldır lideri olan e-JEST modelimizin kısa zamanda Japonya pazarında da çok büyük başarı elde edeceğine inanıyoruz. Japonya pazarına girerek; Türk otomotiv tarihinde de bir ilke imza atıyoruz. Kanada pazarı ile giriş yaptığımız Kuzey Amerika pazarının ardından dünyanın bir diğer ucundaki Japonya’da da Altech şirketi ile varlığımızı genişletiyoruz. Karsan olarak bu bölgelerde hem satış hem de satış sonrası servis hizmetlerimiz ile yer alacağız” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...