Skoda Karoq Türkiye'de satışa sunuldu: Makyajlı tasarımıyla ezberleri bozdu

Düzenleyen:
Skoda Karoq Türkiye'de satışa sunuldu: Makyajlı tasarımıyla ezberleri bozdu

T-Otomobil Haberleri

Otomobil meraklılarının heyecanla beklediği ve Türkiye'de de epey ilgi gören Skoda Karoq, makyajlanan yeni tasarımı ile satışa çıktı. Donanımında son teknolojiler sunan Skoda Karoq'da mevcut renklere ek olarak 'Phoenix Turuncu' ve 'Graphite Gri' gövde renk seçeneklerine de yer verilirken, fiyatı da 809.900 TL’den başlıyor.

Türkiye'de satışa sunulan çeşitli modelleriyle büyük beğeni toplayan Skoda, makyajlanan tasarımıyla yeni Skoda Karoq'u satışa çıkardı.

Çekya merkezli otomobil üreticisi Skoda, Karoq'un yeni modelini tanıttı. Kısa sürede şirketin gelirine önemli katkı sağlayan ve Türkiye’de de epey ilgi gören Karoq'un güncellenen modelinde bazı değişikliklere yer verildi.

ÜÇ FARKLI VERSİYON

Satışa sunulan Karoq'da Elite, Prestige ve Sportline dahil üç versiyon bulunuyor. Üst düzey konfor, çabukluk, performans ve verimli motoruyla dikkatleri üzerine çeken Karoq, yeni tasarımıyla daha iyi bir hal alıyor. C SUV segmentinde sunduğu özelliklerle dikkat çeken Karoq, hem farlarında hem de diğer alanlarda yeni ve modern bir tasarıma kavuştu.

Skoda Karoq Türkiye'de satışa sunuldu: Makyajlı tasarımıyla ezberleri bozdu

YARARLI DONANIMIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Donanımında son teknolojiler sunan Skoda Karoq, 5 farklı temaya sahip 10.25 inç dijital ekranla geliyor. 8 inç dokunmatik panelli multimedya ekranında; Apple CarPlay, kablosuz şarj, 10 farklı renge sahip LED iç ambiyans aydınlatması gibi özellikler bulunuyor. 

Yeni Karoq, elektrikli bagaj kapağı, sanal pedal, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, geri dönüş kamerası, anahtarsız giriş ile çalıştırma sistem, arka yolcular için havalandırma çıkışları ve daha birçok yararlı donanımıyla ön plana çıkıyor. 

PANORAMİK AÇILABİLİR CAM TAVAN TERCİHİ

Skoda’nın Türkiye’de satışa çıkardığı araç, full LED matrix ön far, yeni ön-arka tasarımlı tampon, yenilenen ön panjur, arka tarafta uzatılmış tavan spoyler, gümüş tavan rayı ve yeniden tasarlanmış dinamik sinyalli LED arka far grubu ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca makyajlanan Karoq’da, panoramik açılabilir cam tavan ve 17-19 inç aralığında değişen aerodinamik özellikli jantlarla da tercih edilebildiğini belirtmekte fayda var.

Teknik özellikler açısından yenilenen Karoq, 1.5 TSI benzinli, 150 beygir gücündeki motoruyla tatmin edici bir performans sunuyor. Yüksek performansının yanı sıra Karoq, düşük yakıt tüketimiyle de önemli bir avantaja sahip. 7 ileri DSG otomatik şanzıman ile eşleştirilen aracın, direksiyonun da ise vites kulakçıkları ve sürüm modu gibi kısayollar yer alıyor. 

Skoda Karoq Türkiye'de satışa sunuldu: Makyajlı tasarımıyla ezberleri bozdu

SKODA KAROQ 2022 FİYATI

Mevcut renklere ek olarak Skoda, yenilenen Karoq’da Phoenix Turuncu ve Graphite Gri gövde renk seçeneklerine de yer veriyor. Fiyata gelecek olursak makyajlanan Skoda Karoq, 809.900 TL’den başlayan fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

Ayrıca aracın Sportline versiyonu için de 954 bin 900 TL’lik bir fiyat etiketi belirlendi. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...