TOGG için heyecanlı bekleyiş: Mart sonunda yola çıkması bekleniyor

- Güncelleme:
TOGG için heyecanlı bekleyiş: Mart sonunda yola çıkması bekleniyor

T-Otomobil Haberleri

Kahramanmaraş depreminin yaşandığı 6 Şubat pazartesi günü TOGG için çok önemli bir takvimdi. Büyük heyecanla ön sipariş sırası için NFT satışına hazırlanan TOGG, sabah erken saatlerde gelen felaket haberi ile NFT açık arttırma satışını durdurduğunu açıklamıştı.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ -  Planlamaya göre TOGG tarafından geliştirilen Trumore uygulamasını üzerinden cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 1’den 2.023’e kadar numaralanmış NFT’lere yani dijital sanat eserlerine teklif verilecek, en yüksek teklifi veren uygulama kullanıcısı araç için ön sipariş hakkı kazanacaktı.

Örneğin açık artırma yoluyla 1.923 numaralı NFT’yi satın alan bir kullanıcı bu numaranın; ön dekoratif panel üstüne, akıllı cihaz anahtarına ve bagaj kapağı üzerine işlenmiş özel seri akıllı cihaz için ön sipariş verip öncelikli teslim edilecek bu seriden ilgili numaralı akıllı cihazın sahibi olabilecekti. Deprem felaketi ile bu gösterişli satış operasyonunu askıya alan TOGG henüz yeni bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz hafta Çin’den ithal edilecek elektrikli otomobillere ek vergi uygulaması ile tekrar gündeme gelen TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor… 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...