Yeni BMW 5 serisi önce hibrit sonra elektrikli ile yollara çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Yeni BMW 5 serisi önce hibrit sonra elektrikli ile yollara çıkıyor

T-Otomobil Haberleri  / HABER MERKEZİ

Ülkemizde Borusan Otomotiv distribütörlüğünde faliyetlerini sürdüren BMW, Yeni 5 Serisi’ni mild hibrit teknolojisine sahip dizel motoru ile beğenilere sundu.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Dört silindirli bu motor ekonomik tüketim değerlerinin yanı sıra, 197 beygir güç ve 400 Nm tork değeri ile dikkat çekiyor. Tamamen elektrikli Yeni BMW i5 eDrive30 ise önümüzdeki günlerde ön siparişe açılacak. 582 km menzil, 205 kW DC Şarj, 31 dk’da %80 dolum, 218 HP güç üreten bu modelin bir diğer dikkat çeken yanı ise 0’dan 100 km/s hızlanması. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, lansman konuşmasında ön siparişe mild hybrid dizel versiyonu ile başladıklarını belirterek “BMW’nin aynı gövdede farklı motor tipleri sunan Power of Choice yaklaşımı Yeni BMW 5 Serisi ile devam ediyor. Tamamen elektrikli versiyonumuzu da bu yılın son çeyreğinde ön siparişe açacağız. Şimdiden ilgi çok yoğun” dedi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...