Yerli otomobil Togg gelin arabası oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yerli otomobil Togg gelin arabası oldu

T-Otomobil Haberleri

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg, ulaştığı her ilde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Bakanlar ve belediye başkanları için makam aracı olarak hizmet veren Togg, gelin arabası olarak da kullanıldı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Adıyaman’da gelin arabası oldu. Adıyaman Belediyesi tarafından satın alınan ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın makam aracı olan Togg, bu defa gelin arabası olarak kullanıldı. Togg, düğünden önce süslenerek gelin adayı Azra Tekin ve damat adayı Mücahit Dicle’nin gelin arabası oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, genç çift, gelin arabasıyla şehir turu attıktan sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen nikah törenine geçti. Genç çift, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi.

TOGG İLK OLARAK BURSA'DA GELİN ARABASI OLMUŞTU

Öte yandan, yerli otomobil ilk defa Bursa'da bir çiftin düğününde gelin arabası olarak kullanılmıştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Gemlik ilçesindeki bir programda sohbet ettiği Hüseyin Özdemir'e düğünü için Togg'u gelin arabası yapacağı sözünü vermiş, bunun üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir çiçekçiye Togg'u süsleterek gelin arabası yapmıştı. 

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...