AK Parti'den sanal gerçeklik çıkarması: Forum Metaverse başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'den sanal gerçeklik çıkarması: Forum Metaverse başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti bugün metaverse için toplanacak. Sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik alanında uzman kişilerin de katılımıyla gerçekleşecek Forum Metaverse programına saatler kaldı.

Fiziksel dünyayı sanal dünya ortamına taşıyan 'metaverse' kavramı, AK Parti'nin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek 'Forum Metaverse' programında ele alınacak. Ankara'daki ATO Congresium'da düzenlenecek programa, akademisyenler, alanında uzman isimler ve çok sayıda davetli katılacak. 

Forum Metaverse'te sanal evrenin faydaları ve olası zararları tartışılacak. 'Metaverse ve Yaşam' oturumunda yeni teknolojinin gündelik yaşama olası etkileri üzerinde durulacak. 'Metaverse ve Değerler' başlıklı ikinci oturumda da toplumsal değerlere yansımaları değerlendirilecek. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...