Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı: Vivo Y27 tanıtıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı: Vivo Y27 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı Vivo, bugün bir akıllı telefon modelini daha tanıttı. Vivo Y27 isimli modelin fiyatı henüz açıklanmasa da teknik özelliklerine bakılınca cep yakmayacağı tahmin ediliyor.

Vivo, bugün akıllı telefon serisine yeni bir model daha ekledi. Firma, Vivo Y27 modelini herhangi bir etkinlik yapmadan sessiz sedasız tanıttı. Fakat ürün henüz akıllı telefon pazarına giriş yapmadı bu nedenle fiyatı bilinmiyor.

VIVO Y27 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Vivo Y27, gücünü 7 nanometre sürecinden geçen Dimensity 6020 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.27 GHz hızında Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını ise Mali- G57 MC2 ile sağlıyor.

Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı: Vivo Y27 tanıtıldı

Vivo Y27; 6,4 inç büyüklüğünde, 600 nit parlaklığa kadar yükselebilen Full HD+ LCD ekrana sahip. Ekranda ayrıca su damlası tasarımında 8 Megapiksel ön kamera yer alıyor.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel ikincil kamera bulunuyor. Kameralar, kare şeklinde yuvanın içinde alt alta sıralanmış biçimde yer alıyor. Akıllı telefon, 4/6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamayla birlikte müşterilere sunuluyor.

15W hızlı şarj desteği olan telefonun 5.000 mAh da bataryası mevcut. Vivo Y27, yazılım açısından da Android 13 tabanlı FuntouchOS 13 ile kutudan çıkıyor.

Bağlantı özellikleri arasında ise 5G, USB-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık jakı girişi, Bluetooth ve NFC yer alıyor. Siyah ve mor seçenekleri bulunan cihazı henüz fiyat etiketi ise açıklanmadı.

(Kaynak: Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...