Amiral gemilerinin kralı olacak: OnePlus 12R tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Amiral gemilerinin kralı olacak: OnePlus 12R tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

OnePlus, aralık ya da ocak ayında OnePlus 12 serisini tanıtacak. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre şirket bu seriden önce amiral gemisi sınıfında yer alacak OnePlus 12R modelini piyasaya sürecek.

Gsmarena tarafından bugün paylaşılan habere göre OnePlus 12R modeli, OnePlus 12 serisinden önce akıllı telefon pazarına çıkacak. OnePlus 12R, gücünü amiral gemilerinde kullanılan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

ONEPLUS 12R TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

OnePlus 12R; 6.7 inç büyüklüğünde, 1.5K çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızına sahip ekrana sahip olacak. Ekranın orta kısmında delik tasarımlı özçekim kamerası yer alacak.

Amiral gemilerinin kralı olacak: OnePlus 12R tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunacak. Ek olarak 2 Megapiksel de makro kameranın geleceği tahmin ediliyor. 100W hızlı şarj desteği bulunan OnePlus 12R, 5.500 mAh da bataryaya sahip olacak. Tasarım olarak ise klasik OnePlus modelleriyle uyumlu olacağı görülüyor.

OnePlus 12R modelinin teknik özellikleri hakkında daha fazla ön bilgi mevcut değil. Ek olarak ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketinin de ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan OnePlus 12 serisindeki diğer modellerin de güçlü özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Gsmarena'nın haberine göre OnePlus 12 modeli, henüz tanıtılmayan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak.

(Kaynak: Gsmarena)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...