Android'in iki devi yeniden ringe çıkıyor: OnePlus'tan katlanabilir telefon hamlesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Android'in iki devi yeniden ringe çıkıyor: OnePlus'tan katlanabilir telefon hamlesi

TEKNOLOJİ Haberleri

Katlanabilir akıllı telefon kategorisinde Samsung uzun süredir tek başına zirvede yer alıyor. Fakat Samsung'un eski rakibi OnePlus geliştirmekte olduğu katlanabilir akıllı telefonuyla eski rekabeti yeniden alevlendirecek.

OnePlus, en popüler olduğu dönemde Android için Samsung'a karşı rakip olarak görünüyordu. Fakat yeni markaların pazara girmesiyle ve Samsung'un da son yıllarda çıkardığı katlanabilir akıllı telefonlarla OnePlus geri planda kalmaya başladı. Firma bu durumu değiştirmek ve katlanabilir Android telefon alanında Samsung'a rakip olmak için yeni bir adım attı.

OnePlus, Samsung'un 26 Temmuz tarihinde tanıtacağı Galaxy Z Fold serisine rakip olmak için OnePlus Open adında katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.

ONEPLUS OPEN MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SamMobile tarafından paylaşılan habere göre OnePlus Open, gücünü 4 nanometre sürecinden geçen Snapdragpn 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Android'in iki devi yeniden ringe çıkıyor: OnePlus'tan katlanabilir telefon hamlesi

OnePlus Open; 6,3 inç kapak ve 7,8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü katlanabilir ekrana sahip olacak. Her ikisi de 120 Hz yenileme hızında OLED ekranlar olacak. Kapak ekranında 32 Megapiksel, üst kısmında ise 20 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. 

Arka panelde ise 48 Megapiksel birincil, 48 Megapiksel ultra geniş açılı ve 64 Megapiksel telefoto kamera bulunacak. 67 W hızlı şarj desteği bulunan akıllı telefon ayrıca 4.800 mAh da bataryaya sahip olacak. Cihazın fiyat etiketinin ise ortalama olarak 1.500 dolar olacağı tahmin ediliyor.

(Kaynak: Sammobile)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...