Apple atağa geçiyor: Watch X yepyeni tasarımla gelecek!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple atağa geçiyor: Watch X yepyeni tasarımla gelecek!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, iPhone X modelinde tasarım değişikliğine gitti ve akıllı telefonlar yeni bir bakış açısı kazandı. Firmanın şimdi aynı politikayı Apple Watch için de izleyeceği konuşuluyor. Apple Watch X modeli yepyeni bir tasarımla gelecek.

Apple Insider tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, akıllı saatlerinin 10. yılına özel yeni özellikler sunacak. Teknoloji devi aynı politikayı iPhone için de yapmıştı. Firma, iPhone X modeline yeni özellikler ekledi ve tasarım dilini de büyük oranda değiştirdi. Apple Watch X modeli için de büyük değişikliker geliyor.

APPLE WATCH MODELLERİNİN KORDON ANAHTARI DEĞİŞECEK

Apple Watch X modeliyle birlikte kordonun nasıl takıldığı değişecek. Hali hazırda olan akıllı saat modellerinde kordonlar, yuvalara geçirmeli şekilde takılıyor. Fakat Apple Watch X modelinden itibaren artık manyetik sistemin geleceği tahmin ediliyor.

Kaynaklar, bu değişikliğin yapılmasındaki en büyük nedenin iki uçta yer alan yuvaların yer kaplamasından dolayı olduğunu açıkladı. Manyetik sisteme geçilmesiyle birlikte bu sorunun son bulacağı tahmin ediliyor. Manyetik sisteme geçilmesiyle birlikte daha büyük batarya ve ekranın gelmesi de muhtemel olacaktır.

Tüm bunlar dışında firma, performans konusunda da Apple Watch X modelinde büyük iyileştirmeler yapacak. Mark Gurman'ın Power On bültenine göre 2024 ya da 2025 yılında çıkacak Apple Watch X, 10. yılına özel güçlü donanım ve göz alıcı tasarımla tanıtılacak.

Teknoloji devi öte yandan sonbaharda Apple Watch 9 modelini iPhone 15 serisini sunacak. Bu modelin de güçlü bir işlemciyle tanıtılması bekleniyor.

(Kaynak: Apple Insider)  

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...