Apple'dan aylık abonelik sistemi: Taksit öder gibi iPhone alınacak

Düzenleyen:
Apple'dan aylık abonelik sistemi: Taksit öder gibi iPhone alınacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, müşterilerin iCloud gibi mevcut abonelik sistemlerine benzer şekilde yeni bir donanım abonelik sistemi geliştiriyor. Böylece, kullanıcılar iPhone veya başka bir Apple cihazını taksit öder gibi abonelik ödemeleriyle satın alabilecek.

Apple'ın donanım abonelik sistemi geliştirdiğini ilk olarak Bloomberg'ten Mark Gurman ortaya attı. Aylık abonelik sistemiyle müşteriler abonelik süresi boyunca bir cihaza erişim sağlayabilecek. Bu ödeme sistemi, iPhone, iPad veya Mac satın alacak parası olmayan kullanıcılar için özellikle faydalı olacak. Zira aylık ödeme yapmak birçok müşteri için kurtarıcı nitelikte.

Teknoloji devi, iCloud depolama alanı, Apple Music aboneliği için aylık ödeme sistemini uzun süredir sunuyor. Müşteriler, 12 ya da 24 ay gibi seçenekler sunulması bekleniyor. Üstelik bu ücretlere sadece telefon fiyatı dahil edilmeyecek, farklı uygulama ve hizmetlerin de içinde olduğu abonelik sistemi satın alınabilecek. Bunun mevcut taksit ile iPhone almadan farkı da tam bu noktada ortaya çıkıyor; taksit ile iPhone alırken, çeşitli uygulama ve hizmetler için ayrı olarak ödeme yapılmak zorunda ama bu abonelik sistemiyle tek bir pakette hem cihaz hem de hizmetler satın alınabilecek.

Apple'ın donanım abonelik sistemini 2022'nin sonunda veya 2023 yılında başlatacağı söyleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...