Apple'dan yeni hizmet: Ayağınıza kadar gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple'dan yeni hizmet: Ayağınıza kadar gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir uygulama başlattı. Uygulama ile birlikte ürünler, müşterilerin evine kadar teslim edilecek.

iMore tarafından paylaşılan habere göre Apple, mağazaları için yeni bir uygulama başlattı. EasyPay Online Ordering (Kolay Ödeme Çevrim İçi Sipariş) olarak adlandırılan uygulama, mağazadan alışveriş yapan müşterilerin ürünlerini evine kadar teslim edecek.

STOĞU OLMAYAN ÜRÜNLER İÇİN AVANTAJLI OLACAK

Yeni uygulama, iMac ya Mac Studio gibi ağırlığı olan ya da eve kadar taşımak istemeyen kişiler için oldukça yararlı olacak. Fakat Apple, bu uygulamayı daha çok mağazada stoğu olmayan ürünler için başlattı. Firma, ürünleri internet üzerinden değil de mağazadan almak isteyen müşteriler için özel olarak getirilip evine kadar gönderilecek. Yine de müşterilerin tercihine göre her iki durum için de kullanılabilir.

Teknoloji devi firma, yeni uygulamayı şu sözlerle açıklıyor:

"Tüm müşterilerimizin mağazadan tam olarak ne için geldikleriyle ayrılmalarını istiyoruz. Ağustos başında piyasaya çıkacak olan EasyPay Çevrimiçi Sipariş ile bu daha kolay olacak. Tek bir işlemle, nakliye veya bir ürünü kişiselleştirme gibi farklı yerine getirme yöntemleri seçeneğine sahip olacaksınız."

Apple'ın bu uygulamayı iPhone 15 serisinin tanıtımından önce bilerek başlattığı tahmin ediliyor. Çünkü yeni modellerin hızlı bir çıkış yapacağı ve bu nedenle de stokların sık sık tükeneceği öngörülüyor. Mağazada telefonların olmaması halinde müşteriler, evlerinden teslim alacaklar.

(Kaynak: iMore) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...