Bütçe dostu katlanabilir telefon: Samsung Galaxy Z Flip FE geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: TrendForce
- Güncelleme:
Bütçe dostu katlanabilir telefon: Samsung Galaxy Z Flip FE geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / TrendForce

Samsung çok yakında uygun fiyatlı orta sınıf bir katlanabilir telefon modeli ile hayranları karşısına çıkacak. Merakla beklenen cihaz, Galaxy Z Flip FE adıyla duyurulacak.

Samsung, üretmiş olduğu katlanabilir telefon modelleri ile segmentin en önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Yıllardır bu segmente yönelik Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold serilerini hayranlarıyla buluşturmaya devam eden şirket, son olarak performans canavarı özellikleriyle 5. nesil modellerini piyasaya sunmuştu.

Şimdi ise şirket, yüksek fiyatlardan alıcılara hitap eden amiral gemisi katlanabilir telefon seçeneklerinin yanına nispeten daha uygun fiyatlı olan orta sınıf bir katlanabilir telefon modeli getirecek. Cihaz, ana modellere göre daha mütevazi bir donanım sunacak. Fakat fiyat olarak tüketiciler için daha avantajlı rakamlar içerecek.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP FE UYGUN BİR FİYATLA SATILACAK

@Tech_Reve adlı bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin yeni uygun fiyatlı katlanabilir telefon modeli, Galaxy Z Flip serisinin daha ucuz bir versiyonu olarak lanse edilecek. Beklenen cihazın Galaxy Z Flip FE adı altında piyasaya sürüleceği tahmin edilirken, fiyat iddiaları ise 400 ila 500 dolar bandını gösteriyor.

Bütçe dostu katlanabilir telefon: Samsung Galaxy Z Flip FE geliyor!

Bu sayede Samsung, katlanabilir telefon deneyimini tüm kullanıcılara sunmayı amaçlıyor. Küçük bir karşılaştırma yapmak gerekirse şirket, bu fiyat aralığında orta segment pazarına yönelik olarak Galaxy A54 modelini sunuyor. Bu cihaz, 450 dolarlık bir fiyatla tüketicilere sunuluyor. Dolayısıyla orta seviye bir telefon almak isteyen tüketicilerin bu rakamlardan katlanabilir bir telefona erişebileceği anlaşılıyor.

Merakla beklenen uygun fiyatlı katlanabilir telefon, şirketin amiral gemisi katlanabilir modellerinde yer alan donanımı sunmayacak. Örneğin Snapdragon 8 Gen 3 gibi yüksek performanslı bir çip yerine nispeten biraz daha zayıf bir çipe yer verilecek. Bununla birlikte RAM kapasitesi, pil gücü, ekran kalitesi ve kamera setinde de bazı sınırlamalar yer alabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TrendForce
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...