EA Sports FC 24'ün en popüler takımları belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Electronic Arts
- Güncelleme:
EA Sports FC 24'ün en popüler takımları belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Electronic Arts

Electronic Arts, EA Sports FC 24 oyuncuları için eğlenceli istatistikler paylaştı. Oyunda en çok seçilen takımlar belli oldu.

Electronic Arts, EA Sports FC 24 hakkında çeşitli resmi istatistikler yayınladı. Şirkete göre, en çok tercih edilen takımlar Barcelona ve Real Madrid olarak karşımıza çıktı. Resmi çıkışından bu yana 4,1 milyardan fazla gol atıldı. Sam Kerr (Chelsea) ve Darwin Nunez (Livepool) en çok gol atan oyuncular oldu.

REAL MADRİD VE BARCELONA ZİRVEDE

Şirketin sunduğu veriler, Barcelona'nın en çok seçilen kadın takımı olduğunu ve erkekler arasında üçüncü sırada yer aldığını gösteriyor. Real Madrid en çok kullanılan erkek takımı oldu.

EA Sports FC 24'te en popüler erkekler karşılaşması El Classico olarak anılan Real Madrid-Barcelona karşılaşması olurken, kadınlar bölümünde Barselona ile Chelsea'nin karşılaşması merkezde yer alıyor. Şirket ayrıca bugüne kadar 200'den fazla ülkede bulunan kişiler tarafından toplam 1,6 milyar eşleşme yapıldığını da ortaya koyuyor.

EA Sports FC 24'ün en popüler takımları belli oldu

EN ÇOK ARANAN OYUNCU MBAPPE OLDU

Kariyer Modunda oyuncular tarafından en çok aranan sporcular arasında Kylian Mbappe (PSG), Jesus Corona (Monterey), Alphonso Davies (Bayern Münih), Jude Bellingham (Real Madrid) ve Manchester United'dan Alejandro Garnacho geliyor.

Yayıncı stüdyo ayrıca Ultimate Team oyuncuları arasında en popüler sporcuların Premier Lig'de bulunduğunu, ardından İspanya La Liga ve Bundesliga'nın geldiğini açıkladı. Seçeneğe ise Fransız sporcular hakim olurken, onu İngiliz, İspanyol, Brezilyalı ve Alman sporcular takip ediyor.

EA Sports FC 24 Ultimate Team'de ayrıca ana kadrosunda en az bir kadın sporcunun yer aldığı 357 milyon takım bulunuyor ve sahada en az bir kadın sporcuyla oynanan 739 milyon maç bulunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Electronic Arts
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...