Eldin Ring oyununda rekor kırdı: 1 saatte bitirdi

Düzenleyen:
Eldin Ring oyununda rekor kırdı: 1 saatte bitirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Oyun tutkunlarının canlı yayın platformları üzerinden oyun oynarken yaptığı yayınlar oldukça dikkat çekiyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen Elden Ring oyununu oynayan bir yayıncı, herkese açık olan yayın esnasında rekor kırdı.

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Elden Ring, oyun tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Sistem gereksinimlerinin oldukça yüksek olması nedeniyle özellikle ülkemizdeki oyuncular oyunu deneyimleme fırsatı bulamasa da yayınlar üzerinden oyunun en keyifli anları paylaşılıyor. 

'LilAggy' kullanıcı adına sahip bir yayıncı, Elden Ring oyununda dünya rekoru kırdı. Oyuncu, Elden Ring'i 59 dakika 38 saniyede bitirdi üstelik yayını YouTube kanalından da paylaştı. 

Konsolda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S veya Xbox One ile oynanan Elde Ring, ayrıca bilgisayarlarda Steam üzerinden de oynanabiliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...