Galaxy Z Fold 5 katili OnePlus Open'ın fiyatı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Roland Quandt
- Güncelleme:
Galaxy Z Fold 5 katili OnePlus Open'ın fiyatı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Roland Quandt

OnePlus'ın ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open çok yakında çıkacak. Merakla beklenen telefonun satış fiyatı belli oldu.

OnePlus çok yakında ilk katlanabilir akıllı telefonu ile hayranları karşısına çıkacak. OnePlus Open olarak isimlendirilmesi beklenen cihazla alakalı son günlerde pek çok söylenti ortaya çıktı. Telefonla ilgili gelen son haberler ise ürünün fiyatı hakkında yeni detayları gözler önüne serdi.

ONEPLUS OPEN FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Roland Quandt tarafından aktarılan iddialara göre OnePlus Open'ın resmi satış fiyatı 1.699 dolar olarak belirlendi. Küçük bir karşılaştırma yapıldığında ise cihaz, 1.799 dolar karşılığında raflarda boy gösteren Samsung Galaxy Z Fold 5'ten daha uygun bir fiyata sahip olacak.

Öte yandan cihazın çıkış tarihi ile ilgili de beklenen açıklama geldi. Dünya çapında büyük bir sabırsızlıkla beklenilen cihazın 19 Ekim tarihinde piyasaya çıkacağı öğrenildi. Elbette ki bu bilgi henüz marka tarafından resmi olarak doğrulanmadı. Ancak ilerleyen günlerde şirketin sosyal medya hesapları üzerinden konuya ilişkin bir duyuru paylaşacağı tahmin ediliyor.

Galaxy Z Fold 5 katili OnePlus Open'ın fiyatı belli oldu

ONEPLUS OPEN'DAN NELER BEKLENİYOR?

OnePlus Open'ın büyük dairesel şekilli kamera modülü ve Hasselblad imzalı lenslere sahip olacağı düşünülüyor. Düz kenarlara sahip bir tasarımla gelmesi beklenen cihaz, OPPO Find N3 benzeri bir tasarıma ev sahipliği yapabilir.

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 2 çipinden güç alacağı tahmin edilen OnePlus Open, 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunacak. 7,8 inç OLED ekranla gelecek cihaz, dış panelde ise 6,31 inçlik bir ekran taşıyacak. Bu sayede şirket, Samsung'a göre daha büyük ekranlar getirecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Roland Quandt
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...