Google Mesajlar'a yıllardır beklenen o özellik geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: AssembleDebug
- Güncelleme:
Google Mesajlar'a yıllardır beklenen o özellik geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / AssembleDebug

Google Mesajlar uygulaması için uzun bir süredir heyecanla beklenen o özellik nihayet kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni özelliğin ilk detayları ortaya çıktı!

Google Mesajlar sesli mesajlaşma alanında kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirmeyi vaat eden yeni bir özellik üzerinden çalışıyor. Kullanıcı profilinin kısa süre önce kullanıma sunulmasının ardından şirket, yenilikçi bir özelliği yayınlamaya hazırlanıyor:

GOOGLE MESAJLAR'A GÜRÜLTÜ ÖZELLİĞİ ENGELLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

Ortaya çıkan bilgilere göre Google Mesajlar, ses kayıtları için gürültü engelleme özelliğini kullanıcılara sunacak. AssembleDebug tarafından keşfedilen bu özellik, insanların sesli mesaj kaydetme ve gönderme şeklini değiştirecek şekilde dizayn edildi.

Gürültü engelleme özelliği adından da anlaşılacağı gibi sesli mesaj kaydederken arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırmayı amaçlayarak kullanıcının sesinin net ve kolayca duyulabilir olmasını sağlıyor. Bu işlev, arka plandaki gürültünün iletişimin netliğini engelleyebileceği metro veya sinema gibi gürültülü ortamlarda son derece yararlı olabilir.

Google Mesajlar'a yıllardır beklenen o özellik geliyor!

AssembleDebug adlı kullanıcı Google Mesajlar'ın en son beta sürümündeki yeni gürültü engelleme özelliğini test etme imkanı elde etti. Test sonuçları umut verici oldu. Bu özelliğin arka plan gürültüsünü önemli ölçüde azalttığı vurgulandı.

Uygulamaya gelen bu dikkat çekici yenilik, sıklıkla kalabalık veya gürültülü yerlerde bulunan ve net, parazitsiz sesli mesajlar göndermeye ihtiyaç duyan kullanıcılar için çok önemli bir yardımcı olacak.

Gürültü engelleme seçeneği doğrudan ses kaydı iletişim kutusunda bulunuyor. Kullanıcılar bu özelliği hem kayda başlamadan önce hem de devam eden kayıt sırasında etkinleştirme seçeneğine sahip olacak. Bu sayede kullanımda daha fazla esneklik vaat ediliyor.

Bu özelliğin çok yakında kullanıcılar ile buluşacağı tahmin ediliyor. Uygulamanın kararlı sürümüne sunulmadan önce, başlangıçta Google Mesajlar beta kanalında başlatılması bekleniyor. Bu kademeli sürüm süreci, Google'ın kullanıcılardan geri bildirim toplamasına ve özelliği herkesin kullanımına sunmadan önce optimize etmesine olanak tanıyacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AssembleDebug
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...