BAYKAR paylaştı: Hırvatistan'dan Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne üst düzey ziyaret

Düzenleyen:
- Güncelleme:
BAYKAR paylaştı: Hırvatistan'dan Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne üst düzey ziyaret

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk savunma sanayisinin öncü şirketlerinden BAYKAR'ın yöneticileri Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar, Hırvatistan'dan üst düzey ziyaretçilerini ağırladı.

Hırvatistan Savunma Bakanı Mario Banozic ve Hırvatistan Genelkurmay Başkanı Oramiral Robert Hranj, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Savunma sanayi şirketi BAYKAR'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Hırvatistan Savunma Bakanı Sayın Dr. Mario Banozic ve Hırvatistan Genelkurmay Başkanı Sayın Oramiral Robert Hranj, beraberlerindeki heyetle Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk." ifadelerine yer verildi.

Banozic ve Hranj'a, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar tarafından ziyaretin anısına hediye takdim edildi.

BAYKAR DEPREM BÖLGESİNDEKİ UÇUŞLARI AÇIKLADI

Öte yandan, Bayraktar TB2'nin ve Akıncı TİHA'nın üreticisi BAYKAR, deprem bölgesindeki Türk İHA'larının faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Deprem Bölgesinde Görevli Milli İHA'lar 9 Bayraktar AKINCI, 8'i Baykar Hızlı Haritalama Podu entegreli 42 Bayraktar TB2 ilk günden itibaren toplam 2417 saat 6 dakika görev uçuşu icra ettiler. Güvenlik ve hasar tespit çalışmaları için uçuş görevleri devam ediyor." ifadeleri kullanıldı. 

BAYKAR tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına yüksek çözünürlüklü görüntü alan 'Baykar Hızlı Haritalama Sistemi' de kullanılıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...