Honor Magic Vs 2 için geri sayım başladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Honor Magic Vs 2 için geri sayım başladı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Honor yeni katlanabilir telefonu Magic Vs 2 ile çok yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Cihazla ilgili ilk detaylar geldi!

Çinli teknoloji devi Honor, yeni katlanabilir telefonu ile ilgili açıklamada bulundu. Bir süredir hakkında çok sayıda sızıntı haberi ortaya çıkan Honor Magic Vs 2 için geri sayım başladı. Katlanabilir telefon pazarına yön vermeyi amaçlayan cihaz, çok yakında piyasaya sunulacak.

HONOR MAGIC VS 2 ÇIKIŞ TARİHİ

Çinli şirket, yeni katlanabilir akıllı telefonu için tarih açıklamasında bulundu. Çok yakında gerçekleştirilecek olan etkinlikte tüketicilerin yalnızca Honor Magic Vs 2 ile karşılaşmayacağı, bununla birlikte şirketin yeni akıllı saati olan Honor Watch 4 Pro'nun da geleceği öğrenildi.

Merakla beklenen etkinlik 12 Ekim tarihinde Pekin kentinde gerçekleştirilecek ve yerel saatle 19:00'da başlayacak. Etkinliğin dijital olarak bir mecrada yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şimdilik ne yazık ki bilinmiyor.

Honor Magic Vs 2 için geri sayım başladı!

HONOR MAGIC VS 2'NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Honor'un yeni katlanabilir telefonu şimdiden tüm gözleri üzerine çevirmiş durumda. Merakla beklenen telefonun tanıtım afişinde, cihazın hafif çıkıntılı bir modülün içinde üç arka kameraya sahip olacağı görülüyor. Aynı zamanda yan kenarları az olan bir ekran da mevcut.

Fakat üst kısım biraz daha kalın bir görüntü çiziyor. Söylentilere göre cihaz, Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Plus Gen 1 çipinden güç alacak. Öte yandan telefonda 16 GB RAM kapasitesi ve 256 GB dahili depolama alanı yer alacak.

50 MP ana kamera ile gelmesi beklenen Honor Magic Vs 2, bununla birlikte 50 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x yakınlaştırma desteğine sahip 8 MP telefoto kamera sunacak. Geniş pil ömrü sağlayacak cihazda 5.000 mah batarya ve 66 watt hızlı şarj desteği karşımıza çıkacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...