iPhone’da kritik hata! Kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı, Apple’dan açıklama bekleniyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
iPhone’da kritik hata! Kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı, Apple’dan açıklama bekleniyor

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

iPhone işletim sistemi iOS'in güncellemelerinde yaşanan kritik sorunlar kullanıcıları zor durumda bırakmaya devam ediyor. 17.1.1 güncellemesinin ardından çok sayıda kullanıcı bazı özellikleri kullandıklarında telefonda donma sorunu yaşandığını bildirdi.

iOS 17.1.1 güncellemesinde ortaya çıkan bir hata, Apple kullanıcılarını isyan ettirdi.

Güncelleme sonrası Uygulama Kütüphanesi'nde bazı hareketlerin yerine getirildiğinde iPhone ekranlarında donma yaşandığı görüldü. 

iPhone’da kritik hata! Kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı, Apple’dan açıklama bekleniyor

Eylül ayında kullanıma sunulan iOS 17 işletim sisteminde ortaya çıkan pek çok hata, iki aylık süreçte yayınlanan güncellemelerle giderilmeye çalışılıyor.

EKRAN TAMAMEN DONUYOR

Yeni keşfedilen bir hata iPhone ekranının tamamen donmasına sebep oluyor. iOS 17 kritik bir hata ile gündemde iOS 17.1.1 güncellemesi ile fark edilen hata iPhone ekranlarının tamamen donmasına neden oluyor.

Donmanın giderilmesi için ses ve güç tuşlarına basmak da fayda etmiyor. Sosyal medyada paylaşılan videolara göre iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 serilerinde bu hataya rastlanmış.

Yeni keşfedilen bir hata iPhone ekranının tamamen donmasına sebep oluyor. iOS 17.1.1 güncellemesi ile fark edilen hata iPhone ekranlarının tamamen donmasına neden oluyor.

https://twitter.com/bibasik7/status/1725261962290884861

Hata belirli bir kullanım senaryosunda ortaya çıkmıyor. Kullanıcının Uygulama Kütüphanesinde bazı hareketleri yerine getirmesi gerek. Bundan kurtulmak için ses yükseltme ve ses azaltma tuşlarına sırasıyla hızlıca basıp bıraktıktan sonra güç tuşuna basılı tutarak cihazı resetlemeniz gerekiyor.

Konuyla ilişkin Apple’dan henüz bir açıklama gelmese de iOS 17.2 güncellemesi ile bu sorunun çözüleceği tahmin ediliyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...