iPhone'un sevilen özelliğine sahip realme C53 Türkiye'de satışa çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
iPhone'un sevilen özelliğine sahip realme C53 Türkiye'de satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

realme C53 akıllı telefon modeli satışa çıktı. Hem tasarım yönünden hem de ekran özellikleri açısından iPhone'a oldukça benzeyen yeni telefonun Türkiye'de satışa çıkacağı gün merakla bekleniyordu. İşte realme C53'ün özellikleri...

Teknoloji dünyasının önde gelen akıllı telefon üreticilerinden realme, C serisinin yeni ürünü C53’ü piyasaya sürdü. realme, C serisinin şampiyonu C55’in ardından stratejik iddialarına yenilerini ekliyor; C53 ile şarj, depolama ve tasarım alanlarında segmentinin en gelişkin özelliklerini barındırıyor.

realme C53, yüksek voltajlı, düşük akımlı şarj teknolojisi sayesinde segmentte ilk olan 33W SUPERVOOC şarjı ve 5000mAh'lik devasa bataryası ile yavaş şarj dönemini sonlandırmayı hedefliyor. Kullanıcıların günlük telefon deneyimini kolaylaştıran bu teknoloji sayesinde, bataryanın yarısını yaklaşık 31 dakikalık şarj ile doldurmak mümkün.

İŞTE REALME C53'ÜN ÖZELLİKLERİ

realme C53, C serisinin en büyüğü olarak 4GB fiziksel RAM’in yanında 4GB’a kadar dinamik RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Buna ek olarak, C53 aynı anda 2 Nano SIM kart ve 1 MicroSD kartı destekleyerek 2 TB'a kadar depolama genişletmesi sağlıyor.

iPhone'un sevilen özelliğine sahip realme C53 Türkiye'de satışa çıktı

Telefon üreticisinin sevilen modeli realme C55'ten sonra C53, Android'in 'Mini Kapsül' özelliğine sahip ikinci realme akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Ayrıca Mini Kapsül ile Veri kullanımı ve Adım istatistikleri gibi diğer iki işlev bir arada deneyimlenebiliyor. Bu özelliğin benzeri iPhone 14 Pro ve iPhone 15 modellerinde 'Dinamik Ada' ismiyle bulunuyor.

iPhone'un sevilen özelliğine sahip realme C53 Türkiye'de satışa çıktı

İç yapısını sürekli olarak optimize eden realme, C53’te 7,49 mm ölçüsüyle segmentinde ve C Serisi akıllı telefonlardaki en ince gövdeye ulaşıyor. C53 bu ince gövde ve dik açılı çerçevesi ile rahat ve pratik bir kavrama hissi sunuyor. ‘Güçlü Siyah’ ismiyle siyah renge sahip realme C53’ün arka yüzlerindeki parlak alan spot ışığını andırarak şampiyonluk sevincini görselleştiriyor.

iPhone'un sevilen özelliğine sahip realme C53 Türkiye'de satışa çıktı

Bu akıllı telefon modelinin arka ana kamerası ise 50MP yapay zeka destekli lens taşıyor. Ön tarafında ise, 8MP yapay zeka destekli selfie (özçekim) kamerası var. 

realme C53, Android 13 tabanlı realme UI T arayüzü ile kutusundan çıkıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...