Kamerasıyla adeta bir canavar: Motorola Frontier'a 194 Megapiksellik sensör

Düzenleyen:
Kamerasıyla adeta bir canavar: Motorola Frontier'a 194 Megapiksellik sensör

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefon üreticisi Motorola, kod adı "Frontier" olan yeni nesil bir amiral gemisi telefon üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadarki sızıntı bilgiler, telefonun amiral gemisi Qualcomm SoC işlemciyle, yüksek hızlı şarj ve güçlü kamera sensörleriyle geleceğini gösteriyordu. Yeni bir sızıntı ise telefonun tasarımını ortaya koyuyor.

Merakla beklenen Motorola Frontier akıllı telefonun yüksek kaliteli bir resmi Evan Blass tarafından yakalandı. Görsellerde de görebileceğiniz gibi Frontier, önceki Motorola telefonlarından ayrılan çarpıcı bir tasarıma sahip.

Telefonun ortasına basılmış Moto batwing logosu ile kavisli bir arkası var. Ancak buradaki en ilginç unsur, sol üst köşedeki devasa dairesel kamera sensörü. Kamera alanı boyunca yazılan metin, OIS destekli 194 Megapiksel 1/1.5 inçlik bir sensör olduğunu ortaya çıkardı.

Ana kameraya iki ek kamera sensörü ve çift tonlu bir LED flaş eşlik ediyor. Son sızıntı, diğer iki kameranın özelliklerini ortaya çıkarmazken, TechnikNews'in önceki bir haberi, 50 Megapiksel ultra geniş sensör ve 12 Megapiksel IMX664 telefoto kameranın birincil kameraya eşlik edeceğini iddia ediyor.

MOTOROLA FRONTIER'DA İŞLEMCİ, ŞARJ DA DİKKAT ÇEKTİ

Akıllı telefonun, kavisli bir ekrana ve delikli ön kamera tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Bu arada, bir SIM yuvası, USB- C bağlantı noktası ve hoparlör cihazın alt kısmında yer alıyor. 

Kamerasıyla adeta bir canavar: Motorola Frontier'a 194 Megapiksellik sensör

Önceki söylentilere göre Motorola Frontier'in 144 Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç FHD+ OLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Snapdragon 8 Gen 1'in bir Plus çeşidi olabilecek, “SM8475” adlı Qualcomm yonga seti tarafından desteklenecek.

Ayrıca telefonun inanılmaz hızlı şarj sunacağı da söyleniyor; 120W'a kadar kablolu ve 50W'a kadar kablosuz hızlı şarj desteği. Pil gücünün ise 4500 mAh olduğu ileri sürüldü. 

Bununla birlikte, şimdiye kadar Motorola, Frontier hakkında resmi hiçbir şey paylaşmadı. Ancak meraklı gözlerden kaçamayan telefon için tanıtım tarihi çok yakın olabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...