Mustafa Varank'tan Musk ve Zuckerberg'e yağlı güreş teklifi: Kafes dövüşü için 'Er Meydanı'na çağırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mustafa Varank'tan Musk ve Zuckerberg'e yağlı güreş teklifi: Kafes dövüşü için 'Er Meydanı'na çağırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Musk ve Zuckerberg arasında kafes dövüşünün olup olmayacağı merak konusu haline gelirken, Mustafa Varank bu konuda bir hamle yaptı. Varank, iki milyarderi Türkiye'de karşı karşıya gelmesi için 'yağlı güreşe' davet etti.

Twitter (yeni adıyla X platformu) patronu Elon Musk ile sosyal medya devi Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg arasında kafes dövüşü büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek. Ancak bir süredir gündem, iki sosyal medya milyarderinin bir kafes dövüşünde kozlarını paylaşıp paylaşmayacağı. Zira bu fikri ortaya atan kişi Musk olmuştu.

Haziran ayında Elon Musk, Threads isimli uygulamayı geliştirerek Twitter'a rakip olması nedeniyle Zuckerberg'e 'kafes dövüşü' teklifinde bulunmuştu. Mark Zuckerberg ise bu teklife olumlu cevap vermişti. Ardından iki isim bir türlü yer ve zaman konusunda anlaşmaya varamadı. Hatta iki taraf da birbirini dövüşten kaçmakla suçladı. Nihayetinde AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, konuya bir el attı.

VARANK "BUYRUN 'ER MEYDANI'NDA KARŞILAŞIN" DEDİ

Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün uzun zamandır konuşulan kafes dövüşüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, teknoloji milyarderlerine bir teklifte bulunarak 'Er Meydanı'nda karşılaşmaları için iki ismi Türkiye'ye davet etti. 

https://twitter.com/varank/status/1693313292846977131

Mustafa Varank, sosyal medya platformu X'te bir yağlı güreş müsabakasının fotoğrafı eşliğindeki paylaşımında, "Ülkemizde yağlı güreş, barışçıl bir hesaplaşma aracı olarak önemli bir yere sahip. Bu işi hakkıyla yapmanız için sizi Türkiye'deki 'Er Meydanı'na davet ediyoruz." dedi.

Bununla birlikte, Musk geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada dövüşün İtalya'nın ev sahipliğinde yapılabileceğini ve bu konuda yetkililerle görüşme yaptığını belirterek, kafes dövüşü için Kolezyum'u işaret etti

(Kaynak: Türkiye Gazetesi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...