Netflix spor dünyasına da el attı! Formula 1 sevenler bu habere bayılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Netflix spor dünyasına da el attı! Formula 1 sevenler bu habere bayılacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Netflix geçen sene yaptığı zamlar ve kaldırdığı bazı içerikleri nedeniyle çok fazla abone kaybetti. Firma bunu değiştirmek için bu sene birçok değişiklik yaptı. Fakat son iddialar birçok kişi için adeta devrim niteliğinde olacak.

Netflix farklı sebeplerden dolayı geçen yaşadığı abone kaybından sonra birçok değişiklik yaptı. Bu değişikliklerin en başında hane ve aile üyesi dışında şifre paylaşımını engellemek yer alıyor. Birçok ülkede de açılmaya başlayan yenilik, Netflix için hızlı bir abone artışı sağladı. Platform şimdi de spora dayalı canlı yayınlar yapmak için hazırlanıyor.

NETFLIX, CANLI SPOR MÜSABAKALARI YAYINLAYACAK

The Wall Street Journal'in dün paylaştığı habere göre Netflix, spora dayalı ilk canlı yayını için hazırlık yapıyor. Konuyla ilgili görüşmeler başlangıç aşamasında olsa da akış devinin canlı spor müsabakası gerçekleştirmesi muhtemel görünüyor.

Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Netflix, spora dayalı canlı yayın içeriği, profesyonel golfçüler ve Formula 1 sürücülerinden oluşan bir golf turnuvası düzenleyecek. Turnuva, belgesel tarzında olacak ve Las Vegas'ta çekilecek.

İlk içerik için böyle bir konsept belirlense de ilerleyen dönemde daha fazla spor içerikli canlı yayınların Netflix'te yer alması bekleniyor. Çünkü The Wall Street tarafından açıklanan tema spora ilgili herkesin ilgisini çekmeyebilir.

Öte yandan belirtmek gerekiyor bu bu içerik, Netflix'in ilk canlı yayını olmayacak. Firma daha önce de Chris Rock ile komedi programı yayınladı. Fakat bu bu program beklentileri karşılayamadı ve teknik aksaklılar nedeniyle canlı yayın bölümü yapılamadı. Sosyal medya kullanıcıları aksaklığın Netflix için "utanç kaynağı" olacağını belirtti.

(Digital Trends)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...