OnePlus 12, 100W hızlı şarj ve diğer performans canavarı özellikleriyle ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: MySmartPrice
- Güncelleme:
OnePlus 12, 100W hızlı şarj ve diğer performans canavarı özellikleriyle ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / MySmartPrice

Merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefon modeli OnePlus 12,TDRA veritabanında ortaya çıktı. Cihazın teknik özellikleri belli oldu.

OnePlus çok yakında yeni akıllı telefon modeli ile hayranları karşısına çıkacak. Çinli şirketin, yılın en güçlü amiral gemisi Android telefonları arasına yerleştireceği OnePlus 12 için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen telefonun teknik özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor.

Hakkında birçok sızıntı haberi ile gündeme gelen OnePlus 12, şimdiye kadar birçok düzenleyici otoriteden geçti. Son olarak ise model, TDRA veritabanında CPH2581 kod adıyla ortaya çıktı. Bu sayede cihazın piyasaya sürülmeye oldukça yaklaştığı anlaşılıyor. Öte yandan telefonun teknik özellikleri ile ilgili yeni detaylar sunuyor.

ONEPLUS 12 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Merakla beklenen OnePlus 12, en iyi Android telefonlar arasında yer almaya aday görünüyor. Ortaya çıkan bilgilere göre cihazda BOE'nin 2K çözünürlüğe ve maksimum 2.600 nit parlaklık desteğine sahip X1 OLED ekranı ile piyasaya çıkacak.

Bununla birlikte cihazda 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM sağlanacak. Ayrıca telefon, Qualcomm'un performans canavarı Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle güçlenecek.

OnePlus 12, 100W hızlı şarj ve diğer performans canavarı özellikleriyle ortaya çıktı

OnePlus'ın yeni üst seviye telefonu, 5.400 mAh geniş pil kapasitesiyle sunulacak. Cihazda 100 Watt hızlı şarj ve 50 Watt kablosuz şarj imkanı yer alacak. Öte yandan model, USB 3.2 bağlantı desteğiyle gelecek.

Tüm bunların yanı sıra OnePlus 12'de sürpriz bir özelliğe daha yer verilecek. Cihaz, televizyon ve klima gibi elektronik cihazları kontrol etmek için olanak tanıyan bir kızılötesi sensöre ev sahipliği yapacak.

OnePlus 12'nin çıkış tarihi hakkında şimdilik henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak ilerleyen haftalarda şirketten konuya ilişkin bir duyuru bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MySmartPrice
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...