Samsung Galaxy A25'in fiyat-performans odaklı sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Appuals
- Güncelleme:
Samsung Galaxy A25'in fiyat-performans odaklı sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Appuals

Merakla beklenen Samsung Galaxy A25'in heyecan veren tasarımı, iddialı teknik özellikleri ve rekabetçi satış fiyatı lansmandan önce sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, çok yakında A serisi akıllı telefon ailesine yeni bir model eklemeyi planlıyor. Samsung Galaxy A25 cihazıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan şirket, Galaxy A24'ün halefi olacak modelde fiyat-performans odaklı bir çizgiden ilerliyor.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy A25'in tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Aynı zamanda kendi segmentinde rekabetçi bir seçenek olmaya aday görünen modelin satış fiyatı da sızdırıldı.

SAMSUNG GALAXY A25 ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Ortaya çıkan bilgilere göre cihaz, HD+ çözünürlük kalitesine sahip U şeklinde çentikli 6,5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranın panel seçimi konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, cihazın Galaxy A24'te yer alan 90 Hz yenileme hızına sahip OLED ekranını alabileceği tahmin ediliyor.

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy A25, 50 MP ana kamera ile karşımıza çıkacak. 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro sensör eşlik edecek. Ön kısımda ise 13 MP'lik bir selfie kamerası yer alacak.

Samsung Galaxy A25'in fiyat-performans odaklı sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

Samsung'un yeni telefonu Exynos 1280 yonga setiyle çalışabilir. Bu çip, 5 nanometre litografiye sahip ve 5G bağlantı desteği içeriyor. 2,4 GHz'de iki Cortex A78 çekirdeği ve 2 GHz'de altı Cortex A55 çekirdeğinden oluşuyor.

6 GB ve 8 GB RAM kapasitesine sahip olacak modelde 128 GB ve 256 GB dahili depolama ile microSD kart girişi desteğine yer verileceği söyleniyor. Öte yandan telefon, Android 14 işletim sistemi ve One UI 6.0 arabirimi ile çalışacak. 5,000 mAh pile sahip modelde 25 Watt hızlı şarj bulunacak.

FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Sarı, mavi, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy A25'in satış fiyatı iddialara göre 300 Euro olacak. Fakat şirketten konuya ilişkin bir doğrulama gelmediğini hatırlatmakta yarar var. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Appuals
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...