Katlanabilir telefonlar artıyor: OnePlus V Fold teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Katlanabilir telefonlar artıyor: OnePlus V Fold teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Katlanabilir akıllı telefon pazarı, son dönemde yeniden hareketlenmeye başladı. Markaların neredeyse tamamı, katlanabilir akıllı telefon modelleriyle pazardaki yerini belirliyor. Öyle ki kısa süre içinde tanıtılması beklenen OnePlus V Fold teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu.

OnePlus V Fold gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. Amiral gemisi modellerine güç veren bu işlemci; bir adet 3.36 GHz hızında ARM Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında ARM Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında ARM Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cortex-510 çekirdeklerine sahip. 

OnePlus V Fold; 6.5 inç dış ve 8 inç iç ekrana sahip olacak. Ekran; 120 Hz yenileme hızında, 2268 x 2440 çözünürlükte FullHD Plus AMOLED özelliklerini barındıracak.

ONEPLUS V FOLD, KAMERA ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Kapağın ekranında bir adet 20 Megapiksel iç kısmında ise bir adet 32 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Akıllı telefonun arka panelinde ise 50 Megapiksel Sony IMX890 ana, 48 Megapiksel Sony IMX581 ultra geniş açılı ve 32 Megapiksel periskop lens yer alacak.

Katlanabilir telefonlar artıyor: OnePlus V Fold teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

Cihaz, ek olarak 4805 mAh bataryaya sahip olacak. Depolama seçenekleri ise 16 GB RAM ve 1 TB dahili bellekle başlayacak. Tasarımda ise Oppo Find X6 serisinden esinlenecek. Ek olarak model, Çin pazarında Oppo Find N3 ismiyle akıllı telefon pazarına çıkacak.

Katlanabilir akıllı telefonun pazara ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Ek olarak fiyat etiketi için de şimdilik ön bilgi bulunmuyor.

(Gizchina ve PhoneArena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...