Oyun severler mutlu: iPhone 15 Pro modelleri AAA oyunları çalıştıracak

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Oyun severler mutlu: iPhone 15 Pro modelleri AAA oyunları çalıştıracak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Apple, 12 Eylül'de gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer aldı. Firma, etkinlik sırasında yaptığı açıklama serinin üst segment modellerinin bazı AAA oyunlarını çalıştırabileceğini de açıkladı. Peki, iPhone 15 Pro modelleri, hangi oyunları çalıştıracak? İşte cevabı..

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Firma, yeni seride tanıttığı iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin 3 nanometre üretim sürecinden geçen A17 Pro Bionic işlemciye sahip olduğunu ve AAA oyunları çalıştıracağını açıkladı.

Apple tarafından yapılan oyun açıklaması, oyun severleri bir hayli mutlu ederken Sony ve Xbox'ı olumsuz etkileyeceği konuşulmaya başlandı. Peki, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max hangi AAA oyunları çalıştıracak? İşte cevabı.

IPHONE 15 PRO VE IPHONE 15 PRO MAX, POPÜLER OYUNLARI ÇALIŞTIRACAK

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max; Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake ve Death Stranding oyunlarını sene sonunda çalıştıracak.

İki üst segment telefon tüm bunlara ek olarak 5 Ekim tarihinde bilgisayar ve konsollar için çıkacak olan Assasins Creed Mirage oyununu da gelecek yılın başlarında çalıştıracak. Teknoloji devi Apple, konuyla ilgili açıklama yaptığı sırada yeni işlemciyle ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Hızlı, verimli performans ve donanım hızlandırmalı ışın izlemeyle yeni seviye mobil oyun deneyimi"

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki oyun severlerin konsol ve bilgisayar gibi büyük ekranlar dışında küçük telefon ekranları için ödeme yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...