Quantum DRBIO piyasaya girdi: Hastalığı tedavi et, coin kazan

- Güncelleme:
Quantum DRBIO piyasaya girdi: Hastalığı tedavi et, coin kazan

TEKNOLOJİ Haberleri

Kripto para piyasasında bir ilk olan Quantum DRBIO piyasaya çıkış için ilk adımlarını attı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Türk girişimci Serkan Tunç tarafından 3 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan ve 7 çığır açan buluşun dünyaya yayılımı amacıyla kurulan Quantum DRBIO platformu Uniswap lansmanıyla ilk arzını gerçekleştirdi. Etherium blokzincirinde yer alan DRBIO 0,08 dolar fiyatla satışa çıktı. Şimdilik lansman dönemine özel 5  milyon adet piyasala sürülen coin 15 milyon adede kadar çıkacak.

$DRBIO sağlık, enerji, tarım ve çevre alanında 7 alt sektörde 7 işletme ve 7 ekonomiyi tek bir kripto varlık üzerinde birleştiriyor. Hayata geçen ilk buluş, ödüllü bir tedavi teknolojisi. Hayvanlarda tüm virüs tipleri ve bakteriler üzerinde rekor başarılar elde edilmiş. Bilimsel çalışmaları tamamlanmış, bilimsel makaleleri yayımlanmış. 2023 başından itibaren hayvan tedavilerinde hayata geçmiş durumda. 2024 yılı ilk çeyreğinde ise insanlı tedaviye geçilmesi bekleniyor. Sisteme dâhil olan yatırımcılar her tedavide token kazanma fırsatı bulacak. Her yıl 1 buluşun hayata geçirilmesi hedefleniyor. 7 buluşun ilk 4’ü ise 2024 yılının ilk çeyreği sonuna kadar açıklanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...