Realme 12 Pro Plus kamera performansıyla dikkat çekecek! Özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
Realme 12 Pro Plus kamera performansıyla dikkat çekecek! Özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

Merakla beklenen Realme 12 Pro Plus ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Cihazın kamera özellikleri dikkatleri üzerine çekti.

Realme 12 orta sınıf akıllı telefon serisi çok yakında piyasaya çıkacak. Geçtiğimiz haftalarda Çinli üreticinin periskop kameralı bir cihazı, muhtemelen Realme 12 Pro Plus'ı piyasaya süreceği yönünde söylentileri ortaya çıkmıştı.

Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir sızıntı, 3x optik yakınlaştırmalı periskop kameraya sahip olacağı tahmin edilen Realme 12 Pro ve Realme 12 Pro Plus hakkındaki ayrıntıları ortaya koyuyor. İşte detaylar...

REALME 12 PRO PLUS KAMERA ÖZELLİKLERİ

Digital Chat Station'ın aktardığı bilgilere göre Realme 12 Pro, 2x optik yakınlaştırmalı 32 megapiksel Sony IMX709 telefoto sensörle gelecek. Realme 12 Pro Plus ise 3x optik yakınlaştırmalı OmniVision OV64B sensöre sahip olacak.

Ortaya çıkan bilgilere göre serinin standart modeli piyasaya 2.000 Çin Yuanı (yaklaşık 7 bin 800 TL) fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak.

Realme 12 Pro Plus kamera performansıyla dikkat çekecek! Özellikleri ortaya çıktı

Merakla beklenen telefon, arka tarafta periskop lens için dikdörtgen bir sensöre sahip büyük bir kamera modülü sunacak. Cihazın tasarımı, Realme 11 serisinin görünümüne oldukça benziyor. Realme 12 serisine ilişkin şu ana kadar açıklanan tek bilgi ne yazık ki bununla sınırlı.

Önümüzdeki haftalarda Realme 12 serisinin, tasarımını ve ana özelliklerini açıklayarak onay için düzenleyici otoritelerin huzuruna çıkması bekleniyor. Serinin çıkış tarihi ile ilgili şimdilik ne yazık ki bir bilgi yok. Fakat söylentiler, serinin bu yılın sonuna doğru piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...