Samsung Galaxy S23 serisi için Android 14 ve One UI 6.0 sürprizi!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S23 serisi için Android 14 ve One UI 6.0 sürprizi!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung, amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S23 ailesi için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini piyasaya sürdü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini cihazlarına sunmaya başladı. İlk lansman Almanya'da gerçekleşti ve şu anda Birleşik Krallık, Norveç ve Finlandiya dahil olmak üzere diğer ülkelere de yayılıyor. Bu güncellemeyi alan ilk cihazlar Galaxy S23 serisi oldu.

ANDROİD 14 TABANLI ONE UI 6.0 BİRÇOK YENİLİK SUNUYOR

Galaxy S23güncellemesi, yeni simgeler ve yazı tiplerinden kullanıcı arayüzü ince ayarlarına kadar bir dizi değişiklik ve iyileştirme getiriyor. Hızlı ayarlar paneli ve bildirimler de daha sezgisel bir deneyim sağlayacak şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca güncelleme Ekim 2023 güvenlik düzeltme ekini de içeriyor.

One UI 6 beta programına katılan kullanıcılar için güncelleme yaklaşık 350 MB boyutunda olacak. Düzenli kullanıcılar için güncelleme paketi önemli ölçüde daha büyük olacak ve yaklaşık 3 GB boyutunda olacak. Bu nedenle Samsung, Galaxy S23 için bu kararlı sürümden önce güncellemeyi dokuza kadar beta sürümüyle titizlikle test etti.

Samsung Galaxy S23 serisi için Android 14 ve One UI 6.0 sürprizi!

Yeni özellikler arasında Galeri uygulaması aracılığıyla erişilebilen yeni Studio video oynatıcı öne çıkıyor. Bu proje tabanlı video düzenleyici, şimdilik Full HD çözünürlükle sınırlı olsa da güçlü seçenekler sunuyor. Diğer özellikler arasında hava durumu uygulamasındaki iyileştirmeler ve ana ekran için yeni widget'lar yer alıyor.

Son olarak güncellemeyi yüklemek için kullanıcıların cihaz ayarlarına erişmesi ve Yazılım Güncelleme bölümüne gitmesi gerekiyor. Ancak boyutu 2 ila 3 GB arasında değişen güncellemeyi indirmek için en az yüzde 50 pil şarjına sahip olmanız ve ister Wi-Fi ister mobil veri üzerinden stabil bir internet bağlantınızın olması öneriliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...