Samsung Galaxy S24 Ultra sürpriz bir renk seçeneğiyle gelecek!

Düzenleyen: / Kaynak: Ice Universe
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S24 Ultra sürpriz bir renk seçeneğiyle gelecek!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Ice Universe

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yakında piyasaya süreceği amiral gemisi Galaxy S24 serisinde "lüks" arayan tüketicilere özel bir seçenek sunacak.

Ocak ayında piysaaya çıkması beklenen Samsung Galaxy S24 serisinin lansmanına yönelik beklentiler hızla büyümeye devam ederken, cihazların detayları da ortaya çıkmayı sürdürüyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre Galaxy S24 Ultra'nın lüks bir versiyonla, merkezi altın çerçeveli özel bir sürümle geleceği belirtiliyor.

SAMSUNG AYRICALIK ARAYAN MÜŞTERİLERE HİTAP EDECEK

Güney Koreli şirketin yapacağı bu hamle, ayrıcalık arayan müşterileri çekmek için değerli metal unsurları benimseyen cihaz trendine uyarak satışlarda çarpıcı bir performans gösterebilir. Şirket ilk kez GalaxyS serisinde böyle iddialı bir adım atıyor.

İddialara göre yeni Samsung amiral gemisi ailesi, iPhone 15 Pro modelinde yer alan çerçeveye benzer bir titanyum çerçeve ile karşımıza çıkabilir. Aynı zamanda altın rengin PVD'den tercih edilerek som altın kullanımını önleyecek stilistik bir seçim yapılacağı öne sürülüyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra sürpriz bir renk seçeneğiyle gelecek!

Şirketin sergileyeceği bu dikkat çekici yaklaşım, yalnızca cihazın ağırlığını sınırlı tutmakla kalmayacak, aynı zamanda gerçek altının yol açacağı kaçınılmaz fiyat artışını da sınırlayacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra için gelmesi beklenen bu iddialı versiyon, modelin seri içindeki premium konumunun altını çizmek için kalibre edilmiş bir hareket olacak. Teknoloji meraklıları ve yayıncılar, Samsung'un akıllı telefona sofistike bir his katabilecek sade bir altın rengi mi tercih edeceğini yoksa daha cesur, daha gösterişli bir estetik mi tercih edeceğini şimdiden oldukça merak ediyor.

Yeni altın renginin olası görünümü konusundaki meraka rağmen, seçimin gerçek estetik etkisini değerlendirebilmek için biraz daha zaman var gibi görünüyor. Şirketin yalnızca Çin pazarına yönelik W serisi gibi önceki modellerinden bazıları için zaten altın versiyonlar sunduğunu hatırlatmakta yarar var. Fakat bu hamleyle beraber şirket ilk defa Galaxy S serisinde böyle bir estetik seçimde bulunacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Ice Universe
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...