Samsung Galaxy S24 yapay zeka özellikleri ile iddialı geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S24 yapay zeka özellikleri ile iddialı geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği yeni amiral gemisi Galaxy S24 serisi, yapay zeka özellikleri ile Bard ve ChatGPT'ye kafa tutarak Google Pixel telefonlara rakip olacak.

Samsung, önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak yeni üst düzey telefonu Galaxy S24yapay zekaya sahip en iyi telefon olarak lanse etmeyi planlıyor. İddialara göre şirketin, Galaxy S24'ün yapay zeka konusunda Google Pixel modellerini geçmesini istediği öne sürülüyor.

SAMSUNG GALAXY S24 YAPAY ZEKADA ÇIĞIR AÇACAK

Google'ın yapay zeka teknolojilerine yoğun yatırım yaptığı biliniyor. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre merakla beklenen Samsung Galaxy S24serisi, Google'ın Bard ve OpenAI'nin ChatGPT yazılımlarının özelliklerine benzer işlevlere sahip olacak. Ayrıca Samsung, üretken yapay zeka ile metinden resme dönüştürme gibi işlevler üzerinde de çalışıyor.

Samsung, sesten metne dönüştürme özelliği üzerinde çalışmaya devam ediyor ve yeni Galaxy serisini piyasaya sürerken bu konuda iyileştirmeler sunması bekleniyor. Yapay zeka özelliklerinin şirketin akıllı telefonlarında zaten mevcut olduğunu, ancak segmente daha fazla yatırım yapmaya istekli göründüğünü söylemek mümkün.

Samsung Galaxy S24 yapay zeka özellikleri ile iddialı geliyor!

YÜZDE 80 DAHA HIZLI PERFORMANS SUNACAK

Samsung Galaxy S24 yüksek performanslı bir akıllı telefon olmayı vaat ediyor ve Snapdragon 8 Gen 3'e sahip Ultra modeli yüzde 80'e kadar daha hızlı bir performans sunacak. Şirket, yeni nesil amiral gemisi modeliyle, akıllı telefon segmentinde yapay zeka konusunda Google ile rekabeti yoğunlaştırmayı amaçlıyor.

2023 yılının sonu yaklaşırken Samsung'un yakında Galaxy S24 serisinin ayrıntılarını sunmaya başlaması bekleniyor. Şu anda cihazla alakalı resmi bilgiler oldukça sınırlıyken, ilerleyen haftalarda seriyle ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkacağı düşünülüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...