Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Satın almayı dijitalleştirdi suiistimalleri sıfırladı! Türk firması PeraPole şirketlerin imdadına yetişiyor

Satın almayı dijitalleştirdi suiistimalleri sıfırladı! Türk firması PeraPole şirketlerin imdadına yetişiyor
Başlık ResmiSatin almayi dijitallestirdi suiistimalleri sifirladi! Türk firmasi PeraPole sirketlerin imdadina yetisiyor

Türk şirketi PeraPole şirketlerin imdadına yetişti. PeraPole, satın almayı dijitalleştirirerek suiistimalleri sıfırladı.

Kaydet
|

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Şirketlerin satın alma departmanları en fazla suistimale uğrayan alanların başında geliyor. Dolayısıyla şirketlerde satın alma operasyonları çok büyük oranda patronlar tarafından gerçekleştiriliyor. Türk şirketi PeraPole ürün ve malzeme satın alma işlemlerini bütünüyle dijital ortama taşıyarak suistimallerin tamamen önüne geçiyor. PeraPole ile üç günlük satın alma süreci dakikalar içerinde gerçekleşirken, dijital satın alma süreci ile firmalar yüzde 17 tasarruf ediyor. Pandemi döneminde otellerde dijital pandemi tedbirleriyle dikkat çeken RoyalCert firmasının gücünü arkasına alan şirketin hedefi ise bütün dünyada satın almaları dijitalleştirmek.

PeraPole CEO’su M. Alphan Namlı, bugüne kadar platform üzerinden 200 milyonluk satın alma gerçekleştiğini belirterek “Şu an platformda 90 müşteri, 10 bin tedarikçi var. Türkiye’nin en büyük tedarikçileri burada. Türkiye’nin 81 şehrinde ve her ilçesinde bulunan marketleriyle perakende sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan A101, 1.200’den fazla ürün çeşidini müşterilerine ulaştırmak için satın alma süreçlerini PeraPole üzerinden gerçekleştiriyor. Bizde üyelik ücreti yok. Tedarikçi ücretsiz kayıt olup kullanabiliyor. Sadece teklif verildiğinde ücret ödeniyor” dedi.

Namlı, RoyalCert’in İtalya’dan Güney Kore’ye kadar 40 ülkede faaliyet gösterdiğini belirterek “Bu ülkeler PeraPole adına da ciddi bir müşteri potansiyeli barındırıyor. Yurt dışına ilk olarak Bahreyn ve BAE’ye açılmak. Daha sonra sırada Almanya var. Yıl sonuna kadar 4-5 ülkede, gelecek yılın sonunda 30 ülkede olmayı planlıyoruz. Özellikle Almanya ve ABD bizim için önemli pazar” açıklamasında bulundu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Teknoloji
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.