Selçuk Bayraktar anbean kaydedip paylaştı: ‘AKINCI B TİHA orucunu açtı’

Düzenleyen:
Selçuk Bayraktar anbean kaydedip paylaştı: ‘AKINCI B TİHA orucunu açtı’

TEKNOLOJİ Haberleri

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKINCI B TİHA'nın performans dayanım test uçuşunu anbean görüntüleyerek, sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar o anları, "AKINCI B TİHA'da orucunu 35.000 ft'te bizimle birlikte açtı." ifadeleriyle yayınladı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk BayraktarBAYRAKTAR AKINCI B TİHA'nın bugün gerçekleşen  ilk uzun dayanım uçuşunu takip etmeye gittiğini duyurarak, o anları Twitter hesabından paylaştı. Bayraktar paylaşımında, "AKINCI da orucunu 35.000 ft'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar..." ifadelerini kullandı.

"AKINCI TİHA İLK UZUN DAYANIM UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ"

Selçuk Bayraktar, videoda şu ifadeleri kullandı:

"14 Nisan 2022… Bugün AKINCI B'nin ilk uzun dayanım uçuşunu takip etmeye geldik. Aynı zamanda Çorlu Hava Üssü'ndeki ekip arkadaşlarımızla iftar yapmaya geldik. Bir yandan AKINCI B'nin eğitimleri de devam ediyor. Bir uçağımız Saros Körfezi üzerinde 35 bin ft'te diğer hava aracımız da piste iniş kalkış eğitimlerine devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...