Seri tamamlanacak: Vivo T2 Pro özellikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
Seri tamamlanacak: Vivo T2 Pro özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Vivo, nisan ayında vivo T2 ve Vivo T2x modellerini piyasaya sürdü. Firma şimdi seriyi tamamlamak için Vivo T2 Pro modeli üzerinde çalışıyor. Kısa süre içinde tanıtılması beklenen Vivo T2 Pro teknik özellikleri şimdiden belli oldu. Peki, Vivo T2 Pro teknik özellikleri neler? Vivo T2 Pro tasarımı neler olacak? İşte cevabı.

Vivo, nisan ayında Vivo T2 ve Vivo T2x modellerini tanıttı. Firma, şimdi de bu seriyi tamamlamak için amiral gemisi sınıfında yer alacak Vivo T2 Pro modelini tanıtmak için hazırlanıyor.

Vivo T2 Pro, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Dimensity 7200 işlemcisinden alacak. İşlemci; iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik ihtiyacını da Mali-G610 MC4 ile sağlıyor.

VIVO T2 PRO, YÜKSEK PERFORMANS SAĞLAYACAK

Vivo T2 Pro, AnTuTu tarafından test sonucunda 600.000 puan elde etmeyi başardı. Kendi serisinin en iyi modeli olacak Vivo T2 Pro, performansı sayesinde alıcılarına yüksek kalitede kullanıcı deneyimi yaşatacak.

Vivo T2 Pro, 8 GB RAM ve 128/256 GB RAM seçenekleriyle gelecek. Akıllı telefonun teknik özellikleriyle ilgili daha fazla detay mevcut değil. Ek olarak tasarım konusunda ve fiyat etiketinde de nasıl bir yol izleneceği henüz bilinmiyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Vivo T2 Pro'nun serinin diğer modelleri gibi Türkiye'de satışa çıkmayacak. Akıllı telefon sadece Hindistan merkezli e-ticaret sitesi Flipkart'ta satışa sunulacak. Tanıtım tarihi ise şimdilik belli değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...