Vivo V29 için tanıtım tarihi belli oldu! İşte teknik özellikleri ve detaylar

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Vivo V29 için tanıtım tarihi belli oldu! İşte teknik özellikleri ve detaylar

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Vivo, yeni akıllı telefonu Vivo V29 modeli üzerinde çalışıyor. Akıllı telefon için muhtemel tanıtım tarihi belli oldu. Peki, yakın zaman içinde tanıtılacak Vivo V29 teknik özellikleri neler? İşte cevabı.

Vivo, Vivo V29 üzerinde çalışarak akıllı telefon çeşitliliğini artımaya devam ediyor. Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre firma, Vivo V29 modelini 7 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtacak. Firma, akıllı telefonun Hindistan dahil olmak üzere 39'dan fazla ülkede satışa sunacağını daha önce açıklamıştı. 

VIVO V29 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Vivo V29, gücünü 6 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 778G işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 2.4 GHz hızında Cortex-A78, üç adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet 1.9 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Adreno 642L ile sağlıyor.

Vivo V29; 6.78 inç büyüklüğünde, 1260 x 2800 piksel çözünürlüğünde, 120 Hz ekran yenileme hızında AMOLED ekrana sahip. Akıllı telefon ekranda yer alacak 50 Megapiksel özçekim kamerasıyla dikkat çekiyor.

Vivo V29 için tanıtım tarihi belli oldu! İşte teknik özellikleri ve detaylar

Arka panelde ise OIS özellikli 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. 80W hızlı şarjla desteklenen Vivo V29, 4.600 mAh batarya ile çalışacak. Yazılım yönünden ise FunTouch OS 13 ile Android 13'ü çalıştırıyor.

Tanıtımı henüz gerçekleşmeyen telefonun siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. Cihaz, 7,46 mm kalınlığında ve 186 gram ağırlığında. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Vivo V29, tanıtım öncesi ilk olarak Çekya'da 389 dolara satışa sunuldu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...