Uygun fiyatlı yeni model: Vivo Y27 tanıtıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı yeni model: Vivo Y27 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vivo, bu ay başında onayladığı yeni akıllı telefonunu tanıttı. Vivo Y27 isimli model, uygun fiyatlı ve 4G bağlantısına sahip.

Vivo, bu ayın başlarında onayladığı 4G bağlantılı uygun fiyatlı modelini tanıttı. Vivo Y27 isimli model, gücünü 12 nanometre üretim sürecinden geçen Helio G85 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.0 GHz hızında Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip.

VIVO Y27 4G TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Vivo Y27 4G; 6.64 inç büyüklüğünde, IPS LCD ve Full HD+ çözünürlüğünde ekrana sahip. Ekranın orta kısmına konumlandırılmış su damlası tasarımında 8 Megapiksel özçekim kamerası bulunuyor.

Uygun fiyatlı yeni model: Vivo Y27 tanıtıldı

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel portre kamerası yer alıyor. 44 W FlashCharge ile desteklenen telefonun 5.000 mAh da bataryası bulunuyor. 6 GB RAM seçeneğiyle gelen modelin 128 GB da dahili depolama alanı var.

Vivo Y27, yazılım yönünden de Android 13 tabanlı Funtouch 13 ile kutudan çıkıyor. Siyah, turkuaz ve mint yeşili seçenekleri bulunan akıllı telefonun fiyat etiketi ise 155 dolar (4 bin 172 Türk Lirası + vergiler) olarak açıklandı. Akıllı telefon bugünden itibaren satışa çıkıyor. Fakat Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.

Firma, geçen hafta da Vivo Y36  modelini satışa çıkardı. Yeni model, gücünü Snapdragon 680 işlemcisinden alıyor. Akıllı telefon, 5000 mAh kapasiteli batarya ve 44W FlashCharge ile 15 dakikada yüzde 30’a kadar şarj oluyor. 

(Kaynak: Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...