Snap’in selfie dronu Pixy rafa kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
Snap’in selfie dronu Pixy rafa kaldırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Sosyal medya şirketi Snap, Nisan ayında ‘Pixy’ isimli selfie dronunu tanıtmış ve büyük ilgi çekmişti. Ancak The Wall Street Journal'ın haberine göre şirket, ürünün yeni sürümlerini geliştirmeyecek.

Snap CEO'su Evan Spiegel, görünüşe göre bir Soru-Cevap oturumunda çalışanlara artık Pixy selfie dronunu geliştirmeyeceklerini açıkladı. Mevcut Pixy dronlarını satmaya ise devam edecekler. Şu anda Pixy web sitesi üzerinden selfie dronlarını satın almak halen mümkün.

Pixy, diğer dronlardan daha ulaşılabilir olacak şekilde tasarlanmış küçük, hafif bir drondur. 230 dolarlık cihaz, avucunuzun içinden fırlıyor, böylece arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz için Snapchat uygulamasına senkronize edilebilen görüntüler çekebiliyor.

Teknoloji sitesi The Verge ile yaptığı röportajda Spiegel, “Amaç gerçekten sadece insanların eline alarak oynamalarını sağlamak. İnsanlar orijinal ürünü severse, belki de ikinci versiyonla daha fazlasını yapardık." dedi.

Bununla birlikte, Snap'in Pixy isimli selfie dronunu tanıtmasının üzerinden dört aydan kısa bir süre geçmesine rağmen görünüşe göre şirket şimdiden cihazdan vazgeçiyor. CEO Evan Spiegel, şirket kaynaklarının yeniden önceliklendirilmesi nedeniyle Pixy üzerinde daha fazla çalışmayı durdurduğunu söyledi.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...