SSB Başkanı'ndan yeni müjde: Tayfun füzesine 'ağır abi' geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, gündemi TGRT Haber'de değerlendirdi. Prof. Dr. İsmail Demir, F-35, MMU KAAN ve yerli füzelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, gündemi değerlendirdi. TGRT Haber canlı yayınına konuk olan İsmail Demir, yapay zeka temelli savunma sanayi çalışmalarından F-35 uçaklarına kadar pek çok konuda merak edilen sorulara cevap verdi.

Prof. Dr. İsmail Demir, TAYFUN füzesinin özelliklerinden ve amacından bahsetti. Demir, daha gelişmiş özelliklere sahip 'ağır abi'nin de yolda olduğunu açıkladı.

TAYFUN'A AĞIR ABİ

İsmail Demir, füze projelerine ilişkin şu şekilde konuştu:

"Uçaklardan atılan seyir füzelerin örnekleri var. Bizim de atıldı. Çakır, SİHA'dan ateşlenen ilk seyir füzesi oldu. İHA'larımızın bu kabileyetlerini de göreceğiz."

"TAYFUN bize eşik atlattık. Nasıl savunma sanayiinde vuruş ile menzil, hassas vuruş önemli bu adımlar sürüyor. Tayfun bir adımdı. Kendi gelişmesini devam ettirecek. Onun daha güçlüsü, 'ağır abi'si geliyor."

(Kaynak: Türkiye Gazetesi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...