Taş gibi telefon Honor X9A | İşte Honor X9A özellikleri

- Güncelleme:
Taş gibi telefon Honor X9A | İşte Honor X9A özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Honor’un yeni telefon modeli Honor X9a ücretsiz ekran garantisiyle satışa çıkıyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Android 12 ve Magic UI 6.1 arayüz yüklü gelen Honor X9A gücünü Qualcomm’un 6 nm’lik Snapdragon 695 5G işlemciden alıyor. Kamera tarafında 64 MP ultra net, 5 MP geniş açı ve 2 MP makro kamera yer alırken, 5.100 mAh bataryası ile 24 saat video oynatma süresi sunuyor. Ekran presleme testi, düşürme testi, yazılım kararlılık testi gibi 20’den fazla kalite sürecinden başarıyla geçen X9a, 14 Mayıs tarihine kadar 180 gün ücretsiz ekran değişim garantisi ile sunuluyor. Cihazın İstanbul’daki tanıtım toplantısında konuşan Honor Türkiye Ülke Müdürü Jeffrey Sunjingfei “Her geçen gün Türkiye pazarında bulunan model sayımızı çeşitlendirerek, pazar payımızı 3 yıl içerisinde ciddi şekilde arttırmayı ve Türkiye’nin en çok tercih edilen 3 markası arasında yer almayı hedefliyoruz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beyti15 Haziran 2023 00:03

Telefonlara duzenli guncelleme verirseniz satiş patlamasi yaşarsiniz şeffaf olarak şu modele bu sure guvenlik su sure android guncellemesi verecegiz teminati vermeniz lazim ben bile şu an honor marka telefon almayi dusunuyorum ama xiaomi gibi bizi yari yolda birakacagindan şuphem var o bakimdan beklemedeyim

Sonraki Haber Yükleniyor...