Turnuvada görünen Elon Musk neye uğradığını şaşırdı! Yuhalayıp 'Twitter'ı geri getir' dediler

Düzenleyen: / Kaynak: Insider
- Güncelleme:
Turnuvada görünen Elon Musk neye uğradığını şaşırdı! Yuhalayıp 'Twitter'ı geri getir' dediler

TEKNOLOJİ Haberleri  / Insider

Elon Musk, bir video oyunu turnuvasında sadece 4 saniyeliğine kameralara göründü. Ardından yuhalama sesleri eşliğinde 'Twitter'ı geri getir' sloganları duyuldu. O anların görüntüsü sosyal medyada viral oldu.

Valorant'ın dünya şampiyonası finalinde ilginç anlar yaşandı. Milyarder iş insanı Elon Musk, ekranda sadece 4 saniyeliğine göründü. Kameralara görünmesinin ardından yuhalama sesleri duyuldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde düzenlenen e-spor etkinliğinde Musk'ın görüntüsü ekranlara yansıdı. Eski adıyla Twitter'ın sahibi olan Musk'a tepki yağdı. Yuhalama sesleri eşliğinde Musk'a karşı, Twitter markasının adını 'X' yaptığı için "Twitter'ı geri getir" sloganları atıldı. 

MUSK'A 'TWITTER' TEPKİSİ

https://twitter.com/JakeSucky/status/1695564768168530235

O anlar birkaç saniyelik video ile X platformunda Jake Lucky adlı kullanıcı tarafından yayınlandı. 

Videoda, Musk loş bir ışık altında görülüyor. Yorumcular, müsabaka hakkında konuşurken aniden birkaç saniyeliğine milyarder ekranlara yansıyor. Hemen ardından Musk'a karşı bir yuhalama sesleri geliyor. 

Yorumcu, "Nereden geliyor bu? Buradan olamaz herhâlde" diyerek tepki dolu sloganları sonlandırmak istedi.

Musk, maç öncesinde en küçük oğluyla birlikte kameralara poz vermişti. 

TWITTER GİTTİ, X GELDİ

Yıllardır Twitter olarak bildiğimiz sosyal medya şirketini adı X oldu. Elon Musk, Twitter'ı dönüştürme sürecini hızlandırdı ve marka adeta baştan sona yenileniyor. X platformunda birçok yenilik yapıldı. Özellikle, reklam geliri paylaşım programı büyük ilgi çekti. Çünkü artık X, içerik üreticilerin reklam gelirlerinden pay alabileceği bir mecraya dönüştü. 

Sıradan kullanıcılar bile artık X'te ücretli abonelik sistemi X Premium'a üye olduktan sonra paylaşımlarının yüksek etkileşim ve görüntülemeye sahip olması durumunda para kazanabiliyor. 

Öte yandan, X Premium'a kayıt olarak her ay ücret ödeyen, bunun karşılığında 'mavi tik' olarak bildiğimiz doğrulanmış hesap rozeti başta olmak üzere birçok özellikten faydalanmak isteyen kullanıcılardan kayıt için bir selfie fotoğraf ve resmi devlet kimlik kartınını fotoğrafı istenecek. Bu bilgiler, kullanıcının kimliğini doğrulamak yani gerçek bir kişiye ait olup olmadığını anlamak amacıyla işlenecek. ABD merkezli X, bu verileri İsrail merkezli AU10TIX isimli şirketle paylaşacak ve veriler 30 gün boyunca saklanacak. Ancak AU10TIX şirketinin çalışanlarının istihbarat birimleriyle bağlantısı olması nedeniyle çok sayıda kullanıcı bu karara tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...