Video çekmeyi sevenler mutlu: Blackmagic, iPhone için ücretsiz uygulama sunuyor

Düzenleyen: / Kaynak: 9To5Mac
- Güncelleme:
Video çekmeyi sevenler mutlu: Blackmagic, iPhone için ücretsiz uygulama sunuyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9To5Mac

Blackmagic, iPhone kullanıcıları için profesyonel destek sağlayan yeni ve ücretsiz bir video uygulaması sunduğunu açıkladı. Blackmagic Camera adı verilen uygulama, video düzenleme yazılımı DaVinci Resolve ile geliştirildi. Peki, Blackmagic Camera ne işe yarıyor? İşte cevabı..

Blackmagic, iPhone kullanıcıları için profesyonel destek sağlayan yeni ve ücretsiz Blackmagic Camera uygulamasını duyurdu. Blackmagic Camera, adından da belli olduğu gibi Blackmagic tarafından tamamen profesyonel ihtiyaçlara yönelik geliştirildi. Uygulama, kullanıcılar için birçok farklı özellik sunuyor.

BLACKMAGIC CAMERA, IPHONE MODELLERİNİ PROFESYONEL KAMERA HALİNE GETİRECEK

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Blackmagic Camera, iPhone kullancılarının profesyonel video çekimleri yapmasını sağlayan birçok özellik sunuyor. Söz konusu özellikler arasında uygulamanın telefon dikey haldeyken yatay olarak 16:9 oranında yatay videolar çekebilme fonksiyonu dikkat çekiyor.

Blackmagic kamera iPhone modellerine kendi kamera arayüzünü getiriyor. Blackmagic uygulamasını kullanan iPhone kullanıcıları, uygulamanın arayüzü sayesinde profesyonel çekimler yapma imkanına kavuşuyor.

Uygulama, tüm bunlar dışında deklanşör hızı, ISO, beyaz dengesi ve renk tonu gibi birçok kontrolün de yapılmasını sağlıyor. iPhone kullanıcıları ayrıca uygulama içinde farklı lensler, saniye başına kare seçenekleri, stabilizasyon seviyeleri ve odak ayarları arasında da kolayca geçiş yapabilecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Blackmagic Camera, iOS 16 ve üzeri olan sürümleri çalıştırdığı için sadece iPhone XR ve üzerindeki modellere indirilebiliyor. Blackmagic Camera uygulamasını erişmek isteyen iPhone kullanıcılarının App Store'da arama yapıp indirmesi yeterli olacaktır.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9To5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...