Vivo V25 profesyonel fotoğrafçılara taş çıkarıyor

- Güncelleme:
Vivo V25 profesyonel fotoğrafçılara taş çıkarıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Vivo, yeni amiral gemisi V25 5G’yi Türk kullanıcılarla buluşturdu.  FIFA 2022 Katar Dünya Kupası Resmî Akıllı Telefonu olan V25 5G, kamera özellikleri ile dikkat çekiyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ

50 MP selfie kamerası ile Türkiye’nin en yüksek megapiksel ön kamerasına sahip cihazın arka kısımında 64 MP OIS ultra algılamalı arka kamerası ve 8 MP geniş açılı kamera yer alıyor. Ultra Sabitleme, Süper Gece Bokeh Kamerası, Yükseltilmiş OIS (Optic Image Stabilisation - Optik Görüntü Sabitleme) ve EIS özellikleri ile desteklene arka kamera titremeyi gideriyor, karanlık ortamlarda ve loş ışıkta bile kaliteli fotoğraflar çekmenize imkân veriyor. Vlog Film özelliği sunduğu video şablonları ile gece, yemek, şehir gibi birçok farklı senaryoda kullanıcıların çekim yapmalarına yardımcı oluyor. Göz odaklama özelliği ile de daha net selfie’ler çekilebiliyor. 

Vivo, ilk kez V23 serisinde ortaya koyduğu, cihazların farklı renklere dönüşmesini sağlayan devrim niteliğindeki Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliğini V25’te de sürdürüyor. Gün Doğumu Işıltısı renkli V25’in arka kapağı, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştiriyor, kapağın rengi altın sarısından kırmızımsı turuncuya dönüyor. Gücünü 8 GB RAM + 8 GB genişletilmiş RAM’e sahip MediaTek Dimensity 900 işlemciden alan V25, 4500 mAh pili ve 44 W Flaş Şarj özelliği ile 15 dakikada yüzde 35, 30 dakika içinde yüzde 61, 63 dakikada yüzde 100 şarj oluyor. V25 5G, 15 13.999 TL fiyatı ile tüketici ile buluşuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...