WhatsApp tasarımı baştan aşağı değişiyor! İşte yeni görünüm

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp tasarımı baştan aşağı değişiyor! İşte yeni görünüm

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi bir hizmet verebilmek için tasarımını düzenli olarak yeniliyor. Anlık haberleşme uygulaması son olarak Android sürümünün tasarımını baştan sona değiştirdi. Peki, WhatsApp'ın yeni tasarımı nasıl oldu? İşte yeni görünüm.

WhatsApp, kullanıcıları için daha iyi bir hizmet verebilmek için tasarımını sürekli olarak yeniliyor ve yeni özellikler ekliyor. Anlık mesajlaşma platformu şimdi yine Android sürümü için tasarımında değişiklikler yapıyor. Yeni tasarım ile WhatsApp, Material You 3 diline uygun hale gelecek.

WHATSAPP TASARIMI, MODERN HALE GELDİ

WABetaInfo tarafından yayınlanan habere göre WhatsApp, Android sürümünün yeni tasarımında Material You 3 ile uygun hale geldi. Material You 3 tasarım dili, WhatsApp'ı daha modern hale getirdi.

Android 2.23.18.18 için WhatsApp beta güncellemesinde ortaya çıkan yeni tasarıma göre "Sohbetler" bölümü artık beyaz renk yoğunlukta olacak.

Tasarımın üst kısmında ise sohbetleri filtremeleye yardımcı olan seçenekler yer alacak. Seçenekler arasında "Hepsi, Okunmayanlar, Kişisel ve İş" butonları yer alacak. WhatsApp kullanıcılar, bu seçenekler sayesinde sohbetlerini kategorilere ayıracak.

WhatsApp tasarımı baştan aşağı değişiyor! İşte yeni görünüm

WABetaInfo tarafından paylaşılan görselde de göründüğü gibi yazı tipinde de bazı değişiklikler bulunuyor. Yeni yazı tipi, öncekine göre daha modern bir görünüm sunuyor. Test aşaması uzun süredir devam eden yeni tasarımın kararlı sürüme ne zaman geleceği belli değil.

WhatsApp, Sohbetler için Filtreleme özelliğini Android dışında ek olarak iOS sürümü için de test ediyor. Yeni seçenekler sayesinde kullanıcılar, sohbetlerini kategorilere ayırarak daha düzenli kullanabilecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Güzel 1 Eylül 2023 03:08

Vassabımı geri yüklermisin

Sonraki Haber Yükleniyor...