WhatsApp tasarımı değişiyor! iPhone'daki yeni renkler ve simgeler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp tasarımı değişiyor! iPhone'daki yeni renkler ve simgeler ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, iOS uygulamasına yeni tasarım özellikleri ekledi. iPhone'da WP uygulamasını kullananlar yakında yeni renkleri ve simgeleri görebilecek.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni renk ve simgelerle donatılan arayüz güncellemesini tüm kullanıcılarına yayınlamaya başladı. Uzun süredir arayüz güncellemesi almayan uygulama, bu küçük değişikliklerle kullanıcılara daha modern ve görsel açıdan çekici bir deneyim sunacak.

iOS için WhatsApp 23.21.72 güncellemesi sadece birkaç gün önce App Store'da yayınlandı. Sürüm açıklamasında yeni değişiklikten bahsedilmese de WhatsApp'ın aynı yenilenmiş arayüzü sınırlı sayıda kullanıcıya sunduğu ortaya çıktı.

Resmî sürüm açıklamasında ise, iOS WhatsApp 23.20.79 güncellemesiyle duyurulan kanal bulma ve takip etme özelliğiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Bununla birlikte, daha önce bazı beta test kullanıcılarına özel olan yeni arayüzü nihayet daha fazla kişi kullanabilecek.

WHATSAPP'IN RENKLERİ VE SİMGELERİ ARTIK DAHA MODERN

Peki, WhatsApp'ın yeni arayüzü nasıl, WhatsApp tasarımında neler değişti? Yeni arayüzün, uygulamanın ana renk tonu olarak yeni bir yeşil renge sahip olduğu göze çarpıyor. Ayrıca uygulama ayarlarında ve sohbet bilgileri ekranında simgelerin değiştiği görülüyor.

WhatsApp tasarımı değişiyor! iPhone'daki yeni renkler ve simgeler ortaya çıktı

WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsüne sahip yeni WhatsApp iOS arayüzü yavaş yavaş kullanıcılara sunuluyor. Eğer, WP uygulamanız bu yeni tasarıma sahip değilse yeni tasarıma kavuşmak için biraz daha beklemeniz gerekebileceğini hatırlatalım. 

WhatsApp uygulamanızı App Store üzerinden ya da beta kullanıcısıysanız TestFlight'tan güncellemeyi unutmayın. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...