WhatsApp ücretli sisteme geçiyor: Abonelik planı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
WhatsApp ücretli sisteme geçiyor: Abonelik planı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, yeni bir ücretli abonelik planı üzerinde çalışmaya başlayalı birkaç ay oluyor. Daha önce de sizinle paylaştığımız üzere yeni abonelik planı işletme hesaplarına yönelik. Son olarak yeni sisteme ilişkin ilk görüntüler geldi.

WhatsApp, işletme hesapları için ücretli abonelik planı geliştiriyor. WABetaInfo'nun paylaştığı yeni bilgilere göre, bu abonelik planı kullanıcılara en fazla 10 cihazdan aynı WhatsApp hesabına bağlanma yetkisi verecek.

Sonunda planın 'WhatsApp Premium' olarak adlandırıldığını öğrendik. Bu ücretli abonelik sistemi yalnızca işletme hesaplarına yönelik olacak ve tamamen isteğe bağlı.  Bu ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, WhatsApp Premium kullanıcılara 10 adede kadar cihazı bağlama ve adlandırma olanağı sunacak. Böylece bir iş yerindeki 10 farklı cihazdan aynı iş hesabı kullanılabilecek. 

WHATSAPP PREMIUM GELİYOR

Popüler mesajlaşma uygulaması ayrıca benzersiz bir özel iş bağlantısı oluşturma özelliği de sunmayı planlıyor; işletmeler, müşterilerin telefon numaralarını içeren bir bağlantı açarak kendileriyle iletişim kurmasına izin vermek için zaten kısa bağlantılar kullanabilir ancak WhatsApp Premium, işletme hesaplarının özel bir iş bağlantısı oluşturmasına izin verecek. 

WhatsApp ücretli sisteme geçiyor: Abonelik planı ortaya çıktı

Özel bir işletme bağlantısı oluşturursanız, bu, işletme telefon numarasının gizlendiği anlamına gelmez; özel bir işletme bağlantısı, yalnızca hatırlaması kolay bir bağlantı kullanarak işletmeyle iletişim kurmanın daha iyi bir yoludur. Özel kısa bağlantı bir kullanıcı adı değildir ancak benzersizdir, bu nedenle her zaman belirli bir iş sohbetini açar. Özel kısa bağlantıyı her 90 günde bir değiştirebileceğinizi unutmayın.

WhatsApp Premium hakkında daha fazla ayrıntı bilmiyoruz, bu nedenle ne zaman piyasaya sürüleceği, abonelik fiyatı ve gelecekte abonelik planına daha fazla özellik eklenip eklenmeyeceğini ilerleyen zamanda öğrenip sizinle paylaşacağız. Bildiğimiz şey, Android, iOS ve web Business (iş) beta sürümünde geliştirilmekte olduğu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...