WhatsApp'a e-posta ile giriş yapma dönemi başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp'a e-posta ile giriş yapma dönemi başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, iOS sürümüne e-posta ile giriş seçeneği ekliyor. Bu sayede kullanıcılar için daha güvenli bir mesajlaşma deneyimi vaat ediliyor.

WhatsApp çok yakında sürpriz bir özellik ile kullanıcılarını şaşırtacak. Meta'nın popüler mesajlaşma uygulamasının iOS işletim sistemindeki yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar, artık WhatsApp'ı e-posta adresi ile ilişkilendirme seçeneğine sahip olmaya başlayacak.

WhatsApp'a gelen yeni e-posta ile girişözelliği, uygulamadaki profilinize erişim sağlamak ve aynı zamanda hesabınızı korumak için ekstra bir kaynak görevi görecek. Fakat e-posta seçeneği, uygulamayı indirirken zorunlu tutulan telefon numarasına sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırmayacak. Yalnızca buna ek bir seçenek olarak sunulacak.

YENİ WHATSAPP ÖZELLİĞİ KADEMELİ OLARAK DAĞITILIYOR

WhatsApp, e-posta ile giriş seçeneğini şu anda iOS uygulamasının 23.24.70 güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. Kademeli bir şekilde kullanıcılara dağıtılan bu fonksiyon, yavaş yavaş tüm iPhone kullanıcılarına ulaştırılacak.

WhatsApp'a e-posta ile giriş yapma dönemi başlıyor

Fakat Android kullanıcılarının bu özelliğe ne zaman erişim sağlayabileceği şimdilik ne yazık ki belirsizliğini korumaya devam ediyor.

DAHA GÜVENLİ BİR DENEYİM SAĞLANACAK

WhatsApp'a bir e-posta adresi kaydetmek, kullanıcılara hesaplarını kurtarırken ya da hesaba farklı cihazlardan erişim sağlarken daha güvenli bir ortam oluşturacak. Bu özellik, SMS ile oturum açma seçeneğini ortadan kaldırmayacak.

Bununla birlikte birincil hesap kimliği olarak cep telefonu numarasının da yerini almayacak. Tamamen ekstra bir yapılandırma olarak gelen e-posta özelliği, ek bir güvenlik aracı olarak karşımıza çıkacak.

Yeni WhatsApp özelliği şu anda tüm iPhone kullanıcılarına kademeli bir şekilde dağıtılıyor. Android işletim sistemine sahip mobil kullanıcıların ise bu özellikten yararlanmak için biraz daha beklemeleri gerekecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...