WhatsApp'tan büyük güncelleme! Görüntülü aramalara bir yenilik daha

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp'tan büyük güncelleme! Görüntülü aramalara bir yenilik daha

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, sevilen özelliklerinden olan görüntülü aramayı iyileştirmeye devam ediyor. Popüler uygulama, görüntülü aramalarda maksimum kullanıcı sayısını artırdı.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp (WP), görüntülü arama özelliğini geliştiriyor. Geçtiğimiz günlerde, Android WP beta güncellemesinde platformun, test kullanıcıları için görüntülü aramalardaki maksimum katılımcı sayısını 31 kişiye çıkardığı duyurulmuştu. Bu özellik sayesinde WhatsApp, kullanıcıların yalnızca birkaç dokunuşla daha fazla sayıda katılımcıyla hızlı bir şekilde bağlantı kurmasına imkan tanıyarak grup aramalarını önemli ölçüde iyileştirdi ve onları daha sonra grup aramasına ekleme ihtiyacını ortadan kaldırdı.

WhatsApp yakın zamanda iOS 23.21.72 güncellemesini iPhone sahipleri için App Store'da yayınladı. Resmi sürüm açıklamasında bu güncellemeyle gelen tüm değişiklikler yer almasa da WhatsApp'a ilişkin son gelişmeleri aktaran WABetaInfo sitesi platformun gelişmiş arama özelliğini herkese geniş çapta sunduğunu keşfetti. 

WhatsApp'tan büyük güncelleme! Görüntülü aramalara bir yenilik daha

WHATSAPP'TA GRUP ARAMALARINA 31 KİŞİ EKLENEBİLİYOR 

Artık WhatsApp'ın grup araması yapmadan önce 31 kişiye kadar görüşme ayarlama imkanı sunduğu ortaya çıktı. Önceki güncellemelerde grup aramalarının zaten 32 katılımcıya kadar desteklendiğini ancak kullanıcıların başlangıçta bu tür aramaları başlatırken yalnızca en fazla 15 kişiyi seçmek zorunda olduğunu belirtelim. 

Yani bu son güncellemeyle kullanıcılar, aramayı daha yaparken 31 kişiyi aramaya direkt olarak en başta ekleyebilir. Böylece WP üzerinden grup aramaları deneyimi geliştirilmiş ve kolaylaştırılmış oldu. 

Öte yandan, eğer henüz grup aramalarına direkt en baştan 31 kişiyi ekleyemiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekeceğini unutmayın. Çünkü bu güncellemenin ilerleyen günlerde ve haftalarda kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulmasını bekliyoruz. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...